“ŞAMPİYONLUĞA OYNARSAK KİMSE ŞAŞIRMASIN”

“ŞAMPİYONLUĞA OYNARSAK KİMSE ŞAŞIRMASIN”
Bezirganbahçespor 2.Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Hayati Yolcu, Nisan ayında yapılacak kongre öncesi sitemize çarpıcı açıklamalar yaptı. Genel kurul öncesi adaylığını açıklayan Yolcu, seçildiği takdirde yönetimiyle birlikte iki dönem daha devam etmeyi

 Yolcu “Seçilebilirsek iki dönem daha devam etmeyi düşünüyorum. Bezirganbahçe altyapısını belirli bir seviyeye getirene kadar mücadeleme devam edeceğim. Geçen dönem görev yaptığımız arkadaşlarla yollarımız ayrıldı. Bunun sebebi de kısacası Bezirganbahçe'nin futbol kategorilerinde yürütmüş olduğu faaliyetlere hiç destek olamamaları. Sebebi bu.” ifadesini kullandı.
Bezirganbahçespor’un iki yıl arka arkaya elde ettiği başarıların altında teknik direktör Metin Gökdağ’ın özverili çalışmalarının yattığını kaydeden Yolcu “Bezirganbahçespor kulübünün A takımda göstermiş olduğu başarının sırrı aslında hocamızda yatıyor. Metin Gökdağ hocamız. Geçtiğimiz 2011-2012, 2012-2013 futbol sezonlarında biz hocamıza verdiğimiz sözleri tuttuk. Ve onu sonuna kadar destekledik. O da bize verdiği sözü tuttu. O da bize bunun karşılığında iki şampiyonlukla cevabını verdi.
Hayati Yolcu'nun Bezirganbahçe kulübünde görev yaptığı süreç içerisinde Metin Gökdağ bu çalışmanın bir parçasıdır. Zaten Metin Gökdağ'ın olmadığı bir platformda çok başarının geleceğine inanmadığım için başarısız bir yola çıkmak istemem. Yolumuza seçilirsek yine birlikte devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
B.Bahçe altyapısından yetişen oyuncuların farklı takımlardan gelerek kendilerine geri dönmelerinin de başarılarında önemli rol oynadığını kaydeden Yolcu “A kategorisinde bizim başarılı olmamızın nedeni Bezirganbahçe'nin geçmişte altyapısında yetişen, şimdi A takım kategorisinde olan futbolcuların hocamızın sayesinde geri gelip kulüplerine hizmet etmeleridir. Başarının sırrı orada yatıyor. Ama tabi ki Süper Amatör diğer iki amatör kümeden çok ayrı bir havası olan, çok ayrı bir çekişmeye sahne olan bir platform. Zaten 2.Amatörde de, 1.Amatörde de kendimize çok büyük hedefler koymadığımız gibi burada da çok yüksek hedefler koymuyoruz. Ancak bu da şu anlama gelmesin: Bezirganbahçe kulübü Süper Amatör Kümede de şampiyonluğa oynarsa hiçkimse şaşırmasın.”dedi.
Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Kümeye futbolcuların özverili mücadeleleri sonrasında çıktıklarını, sezon başında yaptıkları planlamalar içinde Süper Amatör olmadığını dile getiren  Yolcu şöyle konuştu “Aslında Bezirganbahçe'nin kulübünün Süpere çıkışı yönetim  anlayışı olarak istediğimiz bir çıkış değil. Başarı aslında kendiliğinden geldi. Sporcuların kenetlenmesiyle geldi. Biz de bunu desteklemek durumunda kaldık.  Ancak benim ve oluşturduğumuz yönetim kurulunun asıl amacı altyapıdan yetiştirdiğimiz çocuklarla, geniş kadroyla ve geçmişte Bezirganbahçe kulübüne hizmet etmiş belli tecrübeye sahip oyuncuları biraraya getirip Süper Amatör Kümede devamlılık sağlamak. Esas amaç bu. Geçmişte B.Bahçe kulübünün formasını terleten sporcularımızın bugünlerde de B.Bahçe kulübünün formasını terletmeye devam ederlerse B.Bahçe kulübü Süper Amatör Kümede kalıcı olur.”
Bezirganbahçespor kulübünün yeni sezonda kısıtlı bir bütçe ile hareket edeceğini kaydeden Yolcu “Açıkçası kulübün şu anda 2011 nisanından bu yana kulübün ödemekle yükümlü olduğu bir ecrimisil borcu var. Buna devam ediliyor. Bu sebepten dolayı bütçemiz çok da Süper Amatör Kümeyi kaldıracak bir bütçe değil. Ama bunun yanısıra B.Bahçe'ye gönül veren yönetici ve üyeler Süper Amatörde mücadele edecek bir  kadro oluşturması için gerekli hassasiyeti göstereceklerine ben inanıyorum. Süper Amatörde oynayacak kadromuzu kulübümüze ağır gelecek bedellerle oynatmayı düşünmüyoruz. Yine Bezirganbahçe'nin özünden yetişmiş, genç sporcu arkadaşlarımızla devam etmeyi düşünüyoruz. Çünkü bütçenin sınırı yoktur. Ne kadar para harcarsanız o kadar isterler.” diye konuştu.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.