Şampiyonluk, Taştepespor’un: 3-0

Şampiyonluk, Taştepespor’un: 3-0
U-13 Gençler ligi 9.Grupta Baraj maçında Küçükçekmece İlçesinin iki takımı Kanaryaspor ile Halkalı Taştepespor, Sefaköy Kartal sahasında karşı karşıya geldi.

Bu önemeli maçı ikinci yarıdaki etkili oyunu ile 3-0 kazanan Halkalı Taştepespor, şampiyonluk ipini göğüsledi ve adını şampiyonluk kürsüsüne yazdırdı. İlk maçta 1-1 ikinci maçta 0-0 beraber kalan Kanaryaspor ile Halkalı Taştepespor, 36 şar puanlı 9.Grubun şampiyonluğunu belirlemesi için üçüncü kez karşı karşıya geldiler. Sefaköy Kartal sahasında oynan Baraj maçını Kanaryaspor Ahmet Tuğlar, Halkalı Taştepespor İsmail Meriçli, İstanbul Malatya spor Kulüp Başkanı Turgut Öztürk, İstanbul Demirspor Genel Kaptanı Ahmet Çalık, Sultanmuratspor Altyapı Hocası Hüsamettin Özköşkoğlu,Kosova Güç spor hocası Adem Yeşil ve futbolcu Aileleri yansırsa Kalabalık sporsever izledi.


Müsabakanın ilk yarısında her iki takımda girdiği gol pozisyonlarından yararlanamayınca ilk yarı golsüz kapandı. İkinci yarı daha iyi futbol sergileyen ve rakip kalede etkili olan Halkalı Taştepespor, sahadan 3-0 galip ayrılarak büyük sevinç yaşadı. Halkalı Taştepespor da bu sezon ilk kez takımın başında hoca olarak çıkan Mesut Çelik ve futbolcular karşılaşma sonrası adeta sevinç yumağı oluşturdular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.