Sarı Lacivert yürekler bir araya gelecek

Sarı Lacivert yürekler bir araya gelecek
Sarı-Lacivert renklere gönül veren Fenerbahçeli taraftarlar, 10 Mart'ta Kaya Ramada Oteli'nde düzenlenecek dev bir organizasyonla bir araya gelecek

10 Mart tarihinde Kaya Ramada Oteli'nde düzenlenecek olan buluşmanın ev sahipliğini, Büyükçekmece- Beylikdüzü Fenerbahçeliler Derneği yapacak. Organizasyonu düzenleyecek olan Dernek Başkanı Alaattin Yavuz Güneş, büyük bir etkinliğe ev sahipliği yapacak olmanın mutluluğunu taşıdıklarına dikkat çekerken, organizasyonda Fenerbahçelileri birçok sürprizin beklediğini belirtti.

Aziz Başkan da gelecek

Ramada Oteli'nde düzenleyecekleri buluşmada Fenerbahçeliler için en büyük sürprizin, Aziz Yıldırım olacağını belirten Dernek Başkanı Güneş, organizasyona Fenerbahçe Kulüp Başkanı Yıldırım'ın yanı sıra Fenerbahçe Futbol Takımı'nın Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın ve bazı Fenerbahçeli futbolcuların da katılacağını müjdeledi.

Hedef 1 milyon üye

Ev sahipliği yapacakları organizasyonun, “Hedef 1 Milyon Üye” ismiyle gerçekleştirileceğini ifade eden Başkan Güneş, programın saat 19:30'da başlayacağını ve FB TV'nin de programdan canlı yayın yapacağını söyledi. Büyük bir katılımın gerçekleşmesi beklenen programa girişin ücretsiz olacağı da öğrenilirken, geceye katılmak isteyen taraftarların, 0534 469 94 93 numaralı telefonu arayıp bilgi alabilecekleri yönünde açıklama yapıldı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.