Seçim basketi

Seçim basketi
Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okullarının tanıtım toplantısına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke ve Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun ‘her şey çok güzel olacak’ temennisiyle basket attı
 Tanıtım toplantısına Böke ve Kerimoğlu’nun yanı sıra CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, CHP PM üyesi Emre Çam, CHP Bakırköy İlçe Başkanı Asım Muş, muhtarlar, sivil toplum örgütleri temsilcileri de katıldı.

Toplantıda sırasıyla Kerimoğlu, Çam, Özcan ve Böke birer konuşma yaptılar. Konuşmacılar yaptıkları konuşmada, “Bakırköy Belediyesi tarafından yaklaşık 5 bin 7-14 yaş arası çocuğa verilen yaz spor okullarının diğer belediyelere de örnek olmasını istiyoruz.

Katılımcı, halkçı ve insan odaklı belediyeciliğin İstanbul’un tamamında olması için herkesi 13 Haziran’da en demokratik hak olan oy kullanmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı. Tanıtım toplantısının ardından Selin Sayek Böke, Suat Özcan, Emre Çam ve Dr. Bülent Kerimoğlu, yaz spor okuluna katılan çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.