Selim: Sıfırdan Büyükçekmece olmaz

Selim: Sıfırdan Büyükçekmece olmaz
Büyükçekmece’de beklenen açıklama önceki akşam Kulüp Başkanı Seyfettin Selim tarafından yapıldı.
Yaptığı açıklamada çözüm üretilecek sözler sarf eden Seyfettin Selim, sıfırdan Büyükçekmece Belediyespor’un lige katılma şansının olmadığını, büyük harcamalara rağmen takımın 3. Lige çıkma garantisinin olmadığını söyledi. Asıl düşüncesinin Tepecikspor ile birleşme olduğunu söyleyen Selim, sözlerine şöyle devam etti, “Benim gönlüm Büyükçekmece Belediyespor’un Tepecikspor’la birleşmesinden yanadır. Spor Toto 2. Ligde bir takımı olan İlçenin Roma’yı yeniden keşfetmesine hiç gerek yok. Bu takımla aynı çatı altında olunursa hedefi PTT Lig olan büyük bir camia yaratmış oluruz. Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün bu konuya pek sıcak bakmadığı gözleniyor fakat nedenini bilemiyoruz.

Hem Büyükçekmece, hem de Tepecikspor kanadı olarak birlikteliği sağlamak adına Başkan Dr. Hasan Akgün’e birleşme yönünde ikna turu yaparsak inanıyorum ki bu gerçekleşir. Geçtiğimiz sezon Büyükçekmece Belediyespor olarak harcanan para ortada. Neticesinde ne oldu, sadece ligde kaldık ve harcanan paralar boşa gitti.

Artık sıfırdan bir Büyükçekmece Belediyespor düşünemiyorum. Büyük paralar harcayacaksınız ve 3. Lige çıkma garantiniz yok, bunun ötesi berisi yok iki takım birleşmeli. Onun için elimizin altında bulunan Tepecikspor kulübü ile birleşip Belediye’nin de desteğini arkamıza alarak daha güçlü bir kulüp olmak için gerekli yatırımın yapılmasından yana olduğumu ifade etmek istiyorum. Biz geçtiğimiz sezon Büyükçekmece Belediyespor olarak 3. Lige çıkmak için elimizden geleni tam anlamıyla yerine getirdik fakat netice hüsran oldu. Yine aynı hüsranı yaşamamak adına bu sezon ben sıfırdan bir Büyükçekmece Belediyespor ile olmayacağımı belirtmek istiyorum.

Eyüboğlu, destek verdi

Büyükçekmece Belediyespor Kulüp Başkanı Seyfettin Selim ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün ile bu konuyu enine boyuna tartışan Tepecikspor Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu’da Seyfettin Selim’in düşüncelerine saygı duyduğunu böyle bir birleşme için ellerinden gelen gayreti göstermeye hazır olduklarını söyledi. Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ile en kısa zamanda bir kez daha bir araya gelerek bu konuyu netliğe kavuşturmak istediklerini söyleyen Eyüboğlu, bu oluşumun gerçekleşmesiyle hedefi daha yükseklere taşıyabilecek bir camia olabileceklerini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum