Selimpaşaspor, Arapları da dize getirdi

Selimpaşaspor, Arapları da dize getirdi
Yeni sezon öncesinde hazırlık maçlarına ağırlık veren Selimpaşaspor, Katar 2. Lig temsilcisi karşısında başa baş oyun sergiledi ve lige hazır olduğunu belli etti.

Müsabaka mükemmel olmasına rağmen karşılaşmada tek eksiğin gol olduğu gözlendi. 0-0 sona eren müsabakada özellikle Selimpaşaspor, rakibi karşısında hiç mi hiç ezilmediği gözlerden kaçmadı.

 Katar 2.Lig temsilcisi ile oynadığı son karşılaşmadan da yenilgi almadan çıkar ve lig serüvenine hazır olduğunu belli eder. İstanbul Süper Amatör Liginin başlamasına çok az bir süre kalırken Selimpaşaspor hazırlıklarını tamamlamak üzere. Yeni sezonda hedefi BAL, Bölgesel Amatör Lige çıkmak olan Selimpaşaspor, haftada iki hazırlık maçı yaparak hazırlıklarını sürdürüyor.

Önceki gün Selimpaşa Mehmet Karasu tesislerinde Katar 2.Lig temsilcisi ile karşılaşan Selimpaşaspor, izleyenlere seyir yüksek bir karşılaşma izlettirdi. Maç boyunca yüksek tempoda oynanan karşılamada tek eksik goldü. Her iki ekibin tüm çabalarına rağmen skoru değiştiren gol gelmedi. Golsüz sonuçlanmasına rağmen hem Selimpaşaspor hem de Katar ekibi adına şık hareketlerin bol olduğu karşılaşmayı izleyenler oynanan futboldan memnun kaldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.