Selimpaşaspor sahaya indi

Selimpaşaspor sahaya indi
Süper Amatör Ligde Silivri’yi temsil edecek olan Selimpaşaspor, yeni sezon hazırlıklarına Selimpaşa Mehmet Karasu Tesislerinde yaptığı ilk idman ile başladı.

Teknik Direktör Furkan Baş nezaretinde ilk idmanını gerçekleştiren Selimpaşaspor’da oyuncuların ilk günden hırslı olması yönetimi sevindirdi. Antrenör Furkan Baş’ın çalıştırdığı Selimpaşaspor önceki futbolcular ile takıma yeni katılan sporcuların uyum sürecinin daha erken tamamlayıp hazırlık maçlarına kadar kondisyon ve güç çalışmalarına devam edecekleri belirtildi. Hazırlık maçı takviminin de ileriki günlerde belirleneceği açıklandı.

Transferde boş durmadılar

Alibeyspor altyapısından yetişerek Silivrispor’a transfer olan ardından askerlik görevini yerine getiren Gencay, yeni sezonda Selimpaşaspor forması altında terleyecek. 2012-2013 Sezonunda Silivrispor’da forma giyen Gencay, Selimpaşaspor’a imza attı. Bölgesel Amatör Ligde Silivrispor’un 3. Lige çıkmasında katkısı olan başarılı oyuncu, futbola kaldığı yerden devam edeceğini açıkladı. Sağ kanat oyuncusu Gencay ile hücum bölgesini güçlendiren Selimpaşaspor’un transferde yeni sürprizlerin yaşanabileceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.