Şenvardar, verdi veriştirdi

Şenvardar, verdi veriştirdi
Bölgemiz ve İstanbul Futbolunun yakından tanıdığı Teknik Direktörlerden Murat Şenvardar, Düzcespor ile anlaştıktan sonra yaptığı basın toplantısında çarpıcı sözler sarf etti. Şenvardar, yaptığı yazılı açıklamasında önemli açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz sezon Düzcespor’un başına son 6 maçta gelen, 6 maçta takımın 18 puan toplayarak şampiyon olmasına katkı sağlayan tecrübeli teknik adam Düzce’nin birinci ligi kaldıracak potansiyele sahip olduğunu belirterek ”Buraya geçen sezon son 6 hafta kala gelmiştim. İlk röportajımda da söylemiştim, buraya boş yere gelmediğimi ve takımı 3.lige çıkarmak için geldiğimi söylemiştim sonunda da bu takımı 3.lige çıkarttık.


Bu şampiyonlukta benden önceki teknik hocamız cenap hocamızın da katkısı vardır. Kendisine de teşekkür ettiğimi her fırsatta dile getirmişimdir. Bu sezon başında Başkan Keleş ile görüşmemizde evet bir isim listesi vermiştik. Fakat o zaman ki dönemde kontenjan olayı yoktu. Çok yüzeysel bir görüşme yaptık. Basında çıkan haberler beni gerçekten çok üzdü. Yok efendim 6 tane hoca istemişim, yok 250 milyar para istemişim, oyuncularla görüşmemişim, kaçmışım gitmişim gibi bir takım haberler kesinlikle gerçeği yansıtmıyor. Ertesi akşam şampiyonluk yemeği vardı zaten o akşamı bütün oyuncularımızla vedalaştık. Bütün olay bundan ibarettir “ dedi.


Transfer çalışmaları sürüyor

Takımın yeni sezona yeni bir kadro ile gereceğini söyleyen Murat Şenvardar “Eski kadrodan tabi ki arkadaşlarımız kalacak. İskeleti bozmak istemiyoruz. Bir iki gün içerisinde her şey netleşir. Düzce halkı şunu iyi bilsin ki yeniden bu takımla anlaştığım için çok mutluyum. Zaten bu şehir birçok şeyi hak ediyor. Bu şehir 2.lig değil PTT 1. Ligi hak ediyor. Ben elimden gelen her şeyi fazlasıyla yapacağım. Bu takımı bu sene geçen sene olduğu gibi 2. lige çıkarmaya çalışacağım. Ama bir şartım var. Her şey geçen sene ki gibi olacak. Takım, taraftar, oyucular, yönetim, basın, çalışanı yani hep beraber olduğumuz sürece bir aksilik olmayacaktır" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.