Servet hoca için işler çetin!

Servet hoca için işler çetin!
Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin, bazı maçlarda beklenmedik sonuçlar aldıklarını ve işinin kolay olmadığını söyledi. Transfer konusuna da değinen Çetin, ligin ilk yarısı için hedefini de açıkladı

EMS Yapı Sivasspor'un başarılı teknik direktörü Servet Çetin, Süper Lig'in ilk devresinde üst sıralarda yer almayı hedeflediklerini belirtti.n Çetin, ligde çeşitli maçlar oynadıklarını ifade etti. Beklenmedik sonuçlar aldıkları maçlar olduğunu söyleyen Çetin, "Tutturması kolay değil ama ligin ilk yarısı için kafamızda hesapladığımız bir puan var. Onu kazanırsak ligin ikinci yarısı bizim için daha iyi olur. Bütün hocaların böyle hedefleri vardır. O yüzden bu zor süreçte ne kadar puan toplarsak bizim için o kadar iyi olur." dedi.

İşim çok zor
Sezonun başlangıcından bu yana tam bir kadro ile sahaya çıkamadıklarını dile getiren Çetin, şu ifadeleri kullandı: "Bunları söylediğim zaman bazen insanlar bahane buluyor gibi düşünebilir ama buna da meyil vermemek için bunları az konuşmaya çalışıyorum. Gerçekten sezon başından beri tam kadro olamadık. Bazen eleştiri yapıyorlar, oyuna müdahale konusunda. Gerçekten işim çok zor, o bölgenin oyuncusu olmadığı için müdahale etme şansım olmadı. Farklı bölgedeki oyuncuyu ileri uçtaki mevkiye koydum, çoğu maçta böyle oldu. O yüzden alternatifli kadroyu bir türlü değerlendiremedik."

Anlatmaya çalışırız

Çetin, transfer dönemi yaklaşırken, kulübün mali durumunu dikkate alarak planlama yapacaklarını söyledi. Yönetimle görüş alışverişinde bulunacağını dile getiren Çetin, "Eksik gördüğümüz bir yer varsa anlatmaya çalışırız. Yönetim gerçekten bizim görüşlerimize saygı duyuyor. Burada sonuç olarak Sivasspor'un menfaati önemli, o yüzden o şekilde davranırız." ifadelerini kullandı. Çetin, futbolcularına iç sahada ve dış sahada oynanan maçlarda rahat olmaları gerektiğini vurguladı: "Biz futbol oynayacağız. Oynayalım, kazanırız ya da kazanmayız önemli değil. Biz elimizden gelen mücadeleyi, oyunumuzu sergileyelim, bir şekilde kazanacaksak kazanırız. İç sahada da 3 puan, deplasmanda da 3 puan almayı tabii ki istiyoruz. İçeride de kazanalım taraftarımıza sevinç yaşatalım istiyoruz."

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.