Silivri’de nefesler tutuldu

Silivri’de nefesler tutuldu
Spor Toto 3. Lig 3. Grupta Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi Silivrispor’da nefesler tutuldu ve bu önemli maçın başmala saati beklenmeye başlandı.

 Takım olarak hazırlıklarını hafta başından beri kendi tesislerinde sürdüren Silivrispor’da her şey tamam ve maç saati beklenmeye başlandı. Sahaya kazanmak için çıkacak olan Silivrispor’da yediden yetmişe herkes takımlarının Play-Off’a kalacağını ve buradan da Spor Toto 2. Lige çıkacağına inanıyor. Böylesine önemli maç öncesi taraftarların Pazar günü tribünleri doldurup takıma itici güç olmalarını beklediklerini söyleyen Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile çok önemli bir sınava çıkacaklarını bu sınavdan başarıyla ayrılıp Silivrispor’a 2. ligin kapısını aralamak için fırsatı iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyledi. Rakiplerinin de aynı duygu içerisinde olduğuna vurgu yapan Atun, “Biz kendi işimize bakacağız ve sahamızda oynayacağımız bu maçtan galibiyetle ayrılmak için mücadele edeceğiz.


Taraf tarlarımızın bu önemli maçta takımlarının yanında olmalarını ×istiyoruz. Tribünlerin dolmasını ve takıma itici güç olmaları için herkesin Pazar günü Silivri stadında olmasını istiyoruz. İnşallah iyi bir netice ile sahadan ayrılır, Silivrispor’umuzu Play-Off’un içerisinde buluruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.