Silivrispor, 2. ligi endekslendi

Silivrispor, 2. ligi endekslendi
Spor Toto 3. Lig 3. Grupta bu sezon büyük bir başarıya imza atan Silivrispor, eline geçirdiği Spor Toto 2. Lige çıkma şansını değerlendirmek için adeta başarıya endekslendi.

Ligde son maçını Erzin Belediyespor ile oynayacak olan Silivrispor’da bu maç öncesi birçok oyuncunun riskte edilmeyeceği, tamamen Play-Off maçlarına konsantre olmaları için bu deplasmana oynamayan oyuncular ağırlıklı bir kadro ile gitmesi bekleniyor.

Silivrispor’un Play-Off maçlarını iple çekmeye başlayan Silivrililer, takımlarının yanlarında olacaklarını ve takımın Spor Toto 2. Lige çıkması için gerekli desteği camiaya vermeye devam edeceklerini söylemeleri yöneticilerin ve futbolcuları da iştahını kabarttı.

Hatay deplasmanında Erzin Belediyespor ile oynayacakları maçın kendileri için hiçbir önem arz etmediğini söyleyen Teknik Direktör Erdal İşkar, oyuncularının bu maçta sakatlıktan ve cezalı duruma düşmemelerinden dolayı uyardığı gözlendi. Gerekli uyarıları yapan Teknik Direktör İşkar, asıl hedefinin Spor Toto 2. Lig olduğunu bu anlamda oyuncularının tamamen Play-Off maçlarına konsantre olmaları gerektiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.