Silivrispor'a veda etti

Silivrispor'a veda etti
Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru tüm delegelerin katılımı ile gerçekleştirdiği yemekte helallik isteyerek veda ettiğini ve göreve talip olan adaylara başarılar dileyerek açıkladı
Kulüp başkanı olarak iki yıllık görevini tamamladığını belirten Akgün Duru yoğun bir katılımla gerçekleşen yemekte duygusal bir konuşmanın ardından veda etti. Yaklaşık 400 Silivrispor delegesinin katıldığı akşam yemeğine kongrede aday olacağını açıklayan isim Seyfettin Başkan ve Ufuk Bek katılırken, duayen isim Çevik Baysalgil gecenin onur konuğu oldu.

Beni hep desteklediniz

Hürhaber'den Engin Akın'ın haberine göre gecede bir konuşma yapan Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru; “Çok değerli Silivrispor ailem, Silivrispor'umuzun yapıtaşı kıymetli delegelerimiz ve baş tacımız değerli basın mensuplarımız. Benim için çok özel olan bu geceye katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Katılımın yoğunluğundan dolayı çok ama çok gururluyum. Biz böyle büyük bir aileyiz işte. Biz hep birlikte Silivrispor'uz. Bildiğiniz gibi 2 yıllık görev sürem hafta sonu sona erecek. Bu süreç boyunca bana duyduğunuz güven ve teveccüh hayatımdaki en güzel hediyeydi. Maçları kaybettik ama hep yanımdaydınız. Maddi olarak çok zorlandık ama siz hep benimleydiniz. Haksızlıklara uğradık ama sizler beni hep desteklediniz. Kulübümüzün emin ellerde olduğunu biliyordunuz çünkü, yenilebiliriz ama Akgün Duru kulübe halel getirmez dediniz. Haksızlıklarla Akgün Duru bir şekilde üstesinden gelir dediniz. Bana hep bir omuz, bir el oldunuz. Ailem oldunuz. Bu unutulacak bir şey değildir” dedi.

4 yürekli adam var

Başkan adayları için de konuşan Duru, “Sevgili dostlarım, sizlere sonsuz minnettarım. Buradan taraftarlarımızı da asla unutmuyorum çok teşekkür ediyorum. Onlardan son Şile maçı sonrası helallik almıştım. Bu nedenlerle sizlerle bir araya gelmek istedim. Beni hiç bırakmadığınız için teşekkür etmek istedim. Sağduyunuz ve kulüp sevginiz için şükranlarımı sunarım. Şimdi 4 yürekli adam, 4 Silivrispor sevdalısı, 4 hizmet aşkı ile dolu adam gibi adam başkan adaylarımız var. Cenk Teker ve yönetim Kurulu, Taylan Güraslan ve yönetim kurulu, Ufuk Bek ve yönetim kurulu, Seyfettin Başkan ve yönetim kurulu her birinize göstermiş olduğunuz bu cesur adımdan dolayı teşekkür ediyoe ve başarılar diliyorum. Silivrispor'u hepinize emanet ediyorum. Hakkınızı helal edin. Yolunuz açık olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.