SİLİVRİSPOR ATTI, KAÇAMADI: 1-2

SİLİVRİSPOR ATTI, KAÇAMADI: 1-2
Yeni sezonda TFF 3.Ligde mücadele edecek olan Silivrispor ilk ciddi hazırlık maçında TFF 2.Lig ekiplerinden Gaziosmanpaşa ile karşı karşıya geldi. Silivri Klassis Golf Stadı’nda oynanan maçta Silivrispor ilk yarısını 1-0 önde kapattığı maçın ikinci yarısı

İlk yarıdaki oyunuyla göz dolduran Silivrispor ikinci yarı oyuncu değişikliklerinden sonra oyun kimliğinden uzaklaşarak rakibinin oyununa ayak uyduramadı.
Silivrispor, karşılaşmaya geçtiğimiz sezonki 11’inden 6 isimle sahaya çıktı. Sahaya kaptan olarak Yunus çıkarken, Metin Paluli, Metin Erdem, Volkan Ersucan,  Fatih ve Vahit de sahaya ilk onbirde çıkan diğer isimler oldu. Yeni transferlerin de ilk kez görücüye çıktığı maça sporseverlerin de yoğun ilgi gösterdiği gözlendi. Geçtiğimiz sezon Silivrispor forması giyen, takımın 3.Lige çıkmasıyla birlikte takımla yollarını ayırmak zorunda kalan Mehmet Ramoğlu ve Aydın’ın da maçı izleyenler arasında yer aldı. Silivrispor Kulüp Başkanı Mustafa Saral ve yönetim kurulu üyeleri de tam kadroya yakın bir şekilde mücadeleyi takip etti. Maça büyük önem veren G.O.Paşaspor’un da maçta bütün as oyunculara yer verdiği belirtildi. Klassis Golf Stadı’nın bakımlı çimleri ve güzel zemini de maça ayrı bir güzellik kattı.
MAÇA İKİ TAKIM DA KONTROLLÜ BAŞLADI
Mücadeleye iki takım da kontrollü bir oyun anlayışı içinde başladı. Hem Silivrispor hem de G.O.Paşaspor topu daha çok ayağında tutarak rakibinin üzerine ayağa paslarla gitmeye çalıştı. Silivrispor oyunun ilk on dakikalık bölümünden sonra kaptan Yunus’un maça ağırlığını koymaya başlamasıyla birlikte savunmanın arkasına atılan uzun paslarla G.O.Paşa kalesini tehdit etmeye başladı. Maçın ilk önemli gol pozisyonu G.O.Paşa’dan geldi. Bu pozisyonun ardından Silivrispor’un ilk tehlikeli atağı ise Yunus’un mükemmel uzun pasında net fırsat değerlendirilemedi. Mavi kırmızılıların golü ise Kayseri Şeker’den transfer edilen Murat’tan geldi: 1-0. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu. İlk yarı boyunca Silivrispor kalesinde iki net fırsatı engelleyen kaleci Rasim Mutlu kalesinde güven verdi.
METİN ERDEM DÖKTÜRDÜ
Silivrispor’un ilk yarı boyunca en çok dikkat çeken ismi ise kuşkusuz ortasahayı maestro gibi yöneten Metin Erdem oldu. Tecrübeli ortasaha, oyunun hem defansif hem de ofansif yönünü mükemmel oynattı. Ortasahada yaptığı alan savunmasıyla G.O.Paşa ortasaha oyuncularına nefes aldırtmayan Metin Erdem kazandığı topları da hem enine hem de boyuna mükemmel kullanarak forvet oyuncularına mükemmel servisler yaptı. Hırsıyla da göz dolduran Metin Erdem sahanın da en iyi ismi olarak dikkat çekti.
İKİNCİ YARI G.O.PAŞA
Maçın ikinci yarısına iki takım da birkaç oyuncu değişikliğiyle başladı. Oyuncu değişikliklerinin ardından G.O.Paşa maça ağırlığını koydu. Yeşil kırmızılılar önce Sertaç ardından da Cemre’nin ayağından bulduğu gollerle 2-1 öne geçti. Kalan sürede başka gol olmayınca konuk ekip sahadan 2-1 galip ayrılan taraf oldu.
Silivrispor ilk yarıdaki oyununu ikinci yarıda sürdüremezken temponun da korunamadığı gözlendi.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
------ ---------

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.