Silivrispor, Manisa’ya teslim: 0-1

Silivrispor, Manisa’ya teslim: 0-1
Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan ve yeni sezon hazırlıklarını Bolu Koru Otel’de sürdüren Silivrispor, ikinci hazırlık maçını Spor Toto 3. Ligin yeni takımlarından Manisa Büyükşehir Belediyespor ile oynadı.

 İlk hasırlık maçında Adana Kozanspor ile yenişemeyen Silivrispor, ikinci hazırlık maçını 1-0 kaybetmesine karşın sahaya yansıttığı futbolla yeni sezon için umut vaat etti.

Bolu Termal Hotel
sahasında oynanan ve doksan dakikası güzel bir mücadele sahne olan maçta Teknik Direktör Selim Özer, her iki yarıya da farklı kadrolarla sahaya çıktı. Bu sezon 3.Lig 1. Grupta mücadelesini verecek olan Silivrispor, Bolu kampında hazırlıklarına devam ediyor. 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor ile hazırlık maçında karşılaşan Silivri temsilcisi, rakibi karşısında her iki yarıda da farklı bir on birle sahaya çıktı.

Termal Hotel sahasında oynanan müsabakayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kulüp Başkanı Cenk Ergün, Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun ve yöneticiler takip etti. İlk yarıda rakibi Manisa Büyükşehir Belediyespor’u sahasına hapseden Silivrispor’un bulduğu iki gol ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı. Müsabakanın 43.dakikasında Manisa Büyükşehir Belediyespor, Samet Samancı’nın kullandığı frikik golüyle 1-0 öne geçti ve aynı zamanda ilk yarının skoruydu. Maçın ikinci yarısında Teknik Direktör Selim Özer takımın tamamını değiştirirken, futbolcular formayı kapabilmek için yoğun çaba sarf ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.