Silivrispor, Play-Off aşkına: 2-1

Silivrispor, Play-Off aşkına: 2-1
Spor toto 3. Lig 3. Grupta Play-Off için iddiasına sürdürmek isteyen Silivrispor, bu anlayışla çıktığı maçta kendi sahasında konuk ettiği Bayburt Grup Özel İderespor’u son dakikada bulduğu golle mağlup etti ve Play-Off yolunda önemli bir engeli daha aşman

Silivri stadında oynanan ve ilk yarıyı 39. dakikada Anıl Gir’in attığı golle 1-0 yenik kapayan Silivrispor, ikinci yarıdaki etkili oyunu ile hem maçı kazanmasını hem de Play-Off yolunda önemli bir adım attı. İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Silivrispor, 47. dakikada yunus Yaşar’ın golü ile beraberlik sayısını buldu.


1-1. Skoru lehine çevirmek için büyük çaba gösteren Silivrispor’da beklenen gol, 90. dakikada Taner Gürsoy ile geldi 2-1. bu golle büyük sevinç yaşayan Silivrispor, rakiplerinin puan kaybetmesiyle haftayı üç puan farkla beşinci sırada tamamladı. Maç sonunda büyük bir sevinç yaşayan Silivrispor’lu oyuncular, takımlarını Play-Off’a çıkartacaklarını etkili oyunlarıyla herkese göstermiş oldu. Taraftarlarıyla bu mutluluğunu doyasıya yaşayan futbolcular, tribünleri soğuk havaya rağmen dolduran taraftarları sevince boğdu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.