Silivrispor tek golle yıkıldı

Silivrispor tek golle yıkıldı
3.Lig 1. Grup'ta alt sıralara düşmemek için mücadele eden Silivrispor, Sultanbeyli Belediyespor karşısında kendisinden beklenen performansı sergileyemedi. Maçta zaman zaman oyun üstünlüğünü eline alan Sultanbeyli, Muhammet Enes'in attığı golle s
Çatalca sahasında oynanan karşılaşmaya üç puan parolasıyla çıkan Silivrispor son olarak deplasmanda Tokatspor’u mağlup ederek moral bulmuştu. Bu moralle diğer İstanbul takımı olan Sultanbeyliği Belediyespor’u konuk eden Silivrispor kendisinden beklenen futbolu ve sonuçu alamadı. Karşılaşmada etkili olmaya çalışan ve bu üstünlüğünü ileri uça sürükleyemeyen Silivrispor kanatlarda istediği gibi atak yapamayarak forvetini gol pozisyonları fazla buluşturamadı. Zaman zaman geliştirilen ataklarda ise gol sesi çıkmadı. Konuk ekip Sultanbeyliği Belediyespor özellikle ikinci yarıda rakibi Silivrispqor’un yaptığı atakları orta sahada bitirerek topa sahip olmaya başardı. Maçta tam bir deplasman takımı gibi mücadele ederek yakaladığı gol pozisyonunu değerlendirerek sahadan üç puanla ayrılmayı başardı. İki takımında birbirlerine genelde üstünlük sağlayamadı karşılaşmada 75. Dakikada atılan tek gol karşılaşmanın sonucu oldu.

İstikrarı yakalayamadı

Silivrispor oynadığı 11 karşılaşmadan 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyetle ligde 12 puan topladı. Silivrspor iç sahada oynadığı 6 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak iç sahada 7 puan topladı. Silivrispor deplasmanda oynadığı 5 karşılaşmadan 1 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 5 puan topladı. Ne iç sahada, ne de deplasman maçlarında aldığı sonuçlar Silivrispor camiasını mutlu etmezken, takılın bir türlü istikrarı yakalayamaması moralleri bozuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.