Silivrispor, Üsküdar’ı geçecek

Silivrispor, Üsküdar’ı geçecek
Pazar günü ikinci devrenin ilk maçında Anadolu Üsküdarspor’a konuk olacak olan Silivrispor, bu maç için hazırlıklarını tamamladı ve maç gününü beklemeye çekildi.

Zorlu geçmesi beklenen karşılaşma için hazırlıklarını Teknik direktör Erdal İşkar gözetiminde Silivri stadında sürdüren ve bu maçın hazırlıklarını tamamlayan Silivrispor’da tek hedef galibiyet ve ligin ikinci devresine iyi başlamak.

Takım olarak bu maça çok iyi hazırlandıklarını söyleyen Teknik direktör Erdal İşkar, “Anadolu Üsküdarspor’un zorlu bir rakip olduğunu çok iyi biliyoruz. İki İstanbul takımının mücadelesinde gülen tarafın Silivrispor olması için biz elimizden gelen çabayı takım olarak göstereceğiz.

Oyuncularımızın bu maça çok iyi konsantre olmasını istiyorum. Her maç artık bizim için bir final olacaktır. Ligin ikinci devresinde tüm takımlar kadrolarını yeni transferleriyle güçlendirdi. İlk devreye oranla ikinci devre müsabakaları çok daha çetin geçecek. Bizde bunun bilinci ile kadromuzu yeni isimlerle güçlendirdik. İnşallah Pazar günü sahadan mutlu şekilde ayrılan biz olur ikinci devreye de iyi bir başlangıç yapmış oluruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.