Silivrispor’da Bayburt startı verildi

Silivrispor’da Bayburt startı verildi
Pazar günü Deplasmanda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek Play-Off yolunda önemli bir adım atan Silivrispor, Pazar günü kendi sahasında Bayburt Grup Özel İdarespor’u konuk edecek.

Bu önemli maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde Teknik Direktör Erdal İşkar gözetiminde sürdüren kırmızı-lacivertliler, kendi evlerinde oynayacakları maça mutlak galibiyet için çıkacak. Hazırlıklarını bu yönde yapan Silivrispor’da morallerin üst seviyede olduğu yapılan çalışmalarla kendini gösteriyor.


Taraftarlarının desteği ile Play-Off’a kalmayı hedeflediklerini söyleyen Teknik Direktör Erdal İşkar, takım olarak iyi durumda olduklarını, kazanmaktan başka bir düşüncelerinin olmadığını söyledi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor maçında iyi mücadele ettiklerini ve kazanmak için sahada ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen İşkar, haklı bir galibiyetin altına imzalarını koyduklarını söyledi. Bu moralle Bayburtspor maçına hazırlandıklarını söyleyen İşkar, sahaya her zamanki gibi kazanmak için çıkacaklarını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.