Silivrispor’da Play-Off sevinci

Silivrispor’da Play-Off sevinci
Spor Toto 3. Lig 3. Grupta liglerin bitimine bir hafta kalan Play-Off’u garantileyen Silivrispor’da büyük sevinç yaşanıyor.

Takım olarak yola inanarak çıkan ve başarılarıyla tüm Silivri’lilerin takdirini alan Silivrispor’a desteğin bu günlerde her zamankinden daha çok olması için bir çağrıda bulunan Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, hedeflerinin Spor Toto 2. Lig olduğunu söyledi. 

Sezon başında yola Spor Toto 2. Lige Grup birincisi olarak çıktıklarını fakat bunu Grup maçlarında başaramadıklarını söyleyen Başkan Atun, çok arzu ettikleri bu lige Play-Off’ta ulaşmak için çaba göstereceklerini söyledi. Spor Toto 2. Lige çıkmak için ellerine geçirdikleri bu tarihi fırsatı bu kez Play-Off maçları ile değerlendirmek istediklerini söyleyen Başkan İhsan Atun, zoru başarıp Silivrispor’u Spor Toto 2. Lig çıkarmak için gerekli desteği takıma vereceklerini söyledi.

Bunun yanında tüm Silivrilileri takıma gerekli desteği vermek için tek yürek olmaya davet ettiğini söyleyen Başkan Atun, “Silivrispor olarak hedefimize ulaşmak adına çok az bir zamanımız kaldı. Takım olarak tek arzuladığımız yer Spor Toto 2. Ligdir. Buna ulaşabilme adına biz yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte gerekli eğilimi takıma gösteriyor ve göstermeye de devam edeceğiz.

Silivri halkını ve Silivri’li sporseverleri yanımızda görmek istiyoruz. Elimize geçen bu fırsatı tek yürek ve tek vücut olarak en iyi şekilde değerlendirmeyi arzuluyoruz. Oyuncularımıza ve teknik kadromuza gösterilecek olan destek bizleri inanın çok mutlu edecektir. Son maçımızı kaybetsek bile Play-Off’taki yerimizi alacağız. Bizim için artık tek düşünce Play-Off maçlarındaki başarı olacaktır. Tüm Silivri halkını Silivrispor’un yanında görmek istiyoruz. İnşallah takımı Spor Toto 3. Ligde görür sevincimizi bir kat daha arttırmış oluruz” şeklinde konuştu. Başkan İhsan Atun, Ligde kalma başarısı gösteren komşu ilçenin takımı olan Tepecikspor’u da tebrik ettiğini, yeni sezonda yeşil-beyazlı camiaya başarı dileklerini ilettiğini söyledi. Atun, kendileri gibi Play-Off’a yükselme başarısı gösteren İstanbulspor’u da kutlamadan geçemeyeceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.