Silivrispor’dan savunmaya takviye

Silivrispor’dan savunmaya takviye
Yeni sezon için transferlerine devam eden Silivrispor’da son transfer savunmaya yapıldı.

 Kırmızı-lacivertliler, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’dan Ferhat Karakaya ile iki yıllık anlaşma yaparak savunmasını sağlama aldı.

 Geçtiğimiz hafta başlayan yeni sezon ile lige 2-1 Altay galibiyeti ile başlayan Silivrispor defansına bir oyuncu daha transfer etti. Geçtiğimiz sezon Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor formasını giyen genç oyuncu yeni sezonda Silivrispor forması altında ter dökecek. Önceki gün Silivrispor idari binasında Genel Kaptanlardan Cengiz Yıldırım tarafından imzası attırılan genç oyuncu Ferhat Karakaya 1992 doğumlu.


Genç oyuncu ile iki yıllık sözleşme imzalayan Silivrispor’da Genel Kaptan Cengiz Yıldırım yaptığı açıklamasında; “Silivrispor olarak yeni sezonun başlaması ile birlikte hocamızın verdiği raporlar doğrultusunda transferlerimizi tek tek gerçekleştiriyoruz. Transfer sezonunun bitimine kadar bizde transferin bitmeyeceğinin de bilinmesini isteriz. Takımımıza takviyelerimiz devam edecektir. Yeni sezonda seyir zevki yüksek bir Silivrispor izletme sözü vermiştik ve bunu da gerçekleştiriyoruz”  dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.