Sırada İnegölspor var

Sırada İnegölspor var
Ardı ardına iki maç kazanarak ligde kalma umutlarını arttıran Tepecikspor’da gözler Pazar günü deplasmanda oynanacak olan zorlu İnegölspor maçına çevrildi.

3-1’lik Gölbaşıspor ve 4-0’lık Kahramanmaraşspor galibiyetleri Tepecikspor’da moralleri üst seviyelere getirdi. “Şimdi sırada İnegölspor var” diyen oyuncalar, bu zorlu karşılaşmadan da puan ve ya puanlarla ayrılarak takımın ligde kalmasını sağlayacaklarının sözünü verdiler. Yönetimin kesenin ağzını açmasıyla galibiyetlerin ardı ardına geldiği Tepecikspor’da morallerin üst seviyede olduğu yapılan idmanların moralli ve neşeli geçmesini sağladı.

Kıran kırana geçen idmanlarda formayı kapabilmek adına oyuncuların hırslı ve istekli oluşu Teknik Direktör Enver Şen’i de kadro kurmakta zor durumda bırakıyor. Kendilerine olan güveni asla sarsmayacaklarını söyleyen oyuncular, “Tepecikspor’un ligden düştüğünü haftalar önce konuşanlar maalesef bugün öyle konuşmuyor. İki maç kazanarak bu ligde kalacağımızı bizler herkese gösterdik fakat bazıları halen daha takımın ligde kalamayacağını sağda solda konuşuyorlar. Bizlere moral vermeleri gerektiği bu günlerde tersini düşünenlere gerekli cevabı alacağımız seri galibiyetlerle ve ligde kalarak herkese göstereceğiz. Şimdi sırada İnegölspor maçı var. Bu maçtan da puan ve ya puanlar alarak dönüp geriye kalan maçlara daha moralli çıkacağız” diyerek güven tazelediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.