ŞÖHRETLER KARMASI PROTOKOLÜ YENEMEDİ!

ŞÖHRETLER KARMASI PROTOKOLÜ YENEMEDİ!
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Bahar Şenlikleri’nde düzenlenen Şöhretler Turnuvası renkli görüntülere sahne oldu. Şöhretler karmasındaki Ahmet Çakar, Ertem Şener, Rasim Ozan Kütahyalı ve eski futbolculardan Mustafa Kocabey ile Abdülkerim Durmaz, pr

Üniversitenin Halkalı Merkez Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen turnuvada şöhretler takımı ile protokol takımı karşı karşıya geldi. Protokol takımında Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz de yer aldı. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz maç sonrası “Şöhretlerin vicdanına sesleniyoruz. Bizi fazla ezmesinler” sözleriyle alandakileri güldürdü.

ŞÖHRETLER VE PROTOKOL KARŞI KARŞIYA

Şöhretler takımında ünlü isimler Ahmet Çakar, Ertem Şener, Rasim Ozan Kütahyalı, eski futbolculardan Mustafa Kocabey, Abdülkerim Durmaz gibi isimler yer alırken, protokol takımında ise Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut’un da aralarında bulunduğu protokol üyeleri yer aldı. Renkli görüntülere sahne olan maç 6-6’lık skorla sona erdi.


“MAÇIN ARDINDAN YENİLDİK AMA EZİLMEDİK DEMEK İSTİYORUM”

Devre arasında açıklama yapan protokol takımı oyunculardan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz şöhretlerin vicdanına seslendiğini söyledi. Yıllar sonra ilk kez maç yaptığını belirten Başkan Karadeniz’in, “Sahanın en kötüsü bendim. Şöhretlerimizle bir maç yapalım dedik ama şöhretler protokol falan dinlemedi. Kondisyonları yüksek. Top yuvarlak diyorlar ancak topunda yapabileceği bir şey yok. Şöhretlerin vicdanına sesleniyoruz. Bizi fazla ezmesinler. Maçın ardından yenildik ama ezilmedik demek istiyorum ama diyebilecek miyiz bilemiyorum” sözleri alandakileri güldürdü. Öte yandan maçın ilk yarısında şöhretler takımında yer alan eski hakem Ahmet Çakar, maçın ikinci yarsında ise müsabakaya hakemlik yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.