Sokağa değil spora!

Sokağa değil spora!
Esenyurt Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Minikler ve Gençler kategorisinin şampiyonları belli oldu.

2 hafta süren toplamda 2 aşamadan oluşan ve 64 takımın yer aldığı organizasyonda 320 sporcu turnuvada boy gösterdi. Birinci aşaması, yani minikler grubunun maçları Zübeyde Hanım Kapalı Spor Salonunda gerçekleşirken ikinci aşama olan gençler grubunun maçları Cumhuriyet Kapalı spor Salonunda gerçekleşti.

İlkokul 1’nci sınıftan, ortaokul 8’nci sınıfa kadar 7 ile 14 yaş arası gençlerin yer aldığı minikler ve gençler kategorilerinin şampiyonları oynanan son maçlarla belli oldu. Minikler kategorisinde 1’nci ve 2’nci sınıf öğrencileri arasında düzenlenen şampiyonada şampiyon Zübeyde Hanım Spor Salonu öğrencileri oldu. Turnuvada 3 ve 4’ncü sınıfların yarıştığı final maçında ise gülen taraf yine Zübeyde Hanım Spor Salonu öğrencileri oldu.

Gençler kategorisinde ise ilk önce 5 ve 6’nci sınıfların yarıştığı kızlar ve erkekler kategorisinin şampiyonları Şair Fevzi Kutlu Kalkancı İlköğretim Okulu spor salonu öğrencileri oldu. 7 ve 8’nci sınıfların yer aldığı Gençler kategorisinde ise Erkekler kategorisinin şampiyonu Cumhuriyet Spor Salonu olurken, Kızlar kategorisinde şampiyon Şair Fevzi Kutlu İlköğretim okulu spor salonu öğrencileri oldu.

Müsabakayı izlemeye gelen Esenyurt Belediyesi Başkanvekili Gürbüz Süleymanoğlu düzenlenen turnuva ile ilgili şunları söyledi;

Süleymanoğlu, “Velilere çok teşekkür ediyorum”

Final maçlarının bitmesinin ardından madalya töreninde konuşan Başkanvekili Gürbüz Süleymanoğlu, “Bugün yarışan tüm takımlarımızı tek tek tebrik ediyorum. Çocuklarını sokağa değil de spora yollayan tüm velilerimize de ayrıca minnettarım. Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’nun siz vatandaşlarımız için yapmış olduğu spor tesislerine sizler de çocuklarınızı yollayarak geleceklerini daha sağlam temeller üzerine kurmalarına yardımcı oluyorsunuz. Geleceğimiz olan gençlerin aslında en büyük eğitmenleri siz değerli ailelerisiniz” dedi.

Konuşmanın ardından Esenyurt Belediyesi Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu, Başkan Yardımcısı Sebahattin Fidan, Başkan Danışmanı Metin Karakoç, Esenyurt Belediyesi Spor İşleri Müdürü Yusuf Ocak şampiyon olan takım oyuncularına madalyalarını takdim etti. Spor İşleri Müdürü Yusuf Ocak bu turnuvanın kış sezonunda daha kapsamlı olarak da yapılacağını dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.