"Spor kurallarının rengi ve takımı olmaz!"

"Spor kurallarının rengi ve takımı olmaz!"
Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Kulübü Başkanı Dr. Hasan Akgün, Galatasaray-Trabzonspor maçında yaşanan olaylara ilişkin bir açıklama yaptı. Başkan Akgün açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Galatasaray – Trabzonspor maçında yaşanan spor faciasının, Futbol Federasyonu'nu, kulüpleri, tüm sorumluları acilen harekete geçireceğini, Türk futbolunun ve Türk sporunun geleceği açısından bir “arınma” hareketi başlatacağını umuyor, bekliyorum. Tüm kulüplerimizin bu hareket içinde aktif rol alarak Türk futbolunu olması gereken güzelliklerine ve başarılarına döndürmesi gerektiğine inanıyorum.   

Tüm futbol ve spor camiası gibi, Büyükçekmece Demir İnşaat Basketbol takımının başkanı olarak, sporun yenme ve yenilme meselesi olmadığının, bir centilmenlik ve sportmenlik mücadelesi olduğunun bilincindeyiz. Spor kurallarının rengi ve takımı olmaz. Spor kuralları kişilere göre belirlenemez.

Bu vesileyle tüm spor camiasına, taraftar gruplarına ve sporcularımıza tekrar kardeşçe, sportmence geçen karşılaşmalar ve başarılar diliyorum. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.