Spor okulu'na muhteşem tören

Spor okulu'na muhteşem tören
Esenyurt Belediyesi Yaz Spor Okulları Kapanış Töreni muhteşem bir şölen ile Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumunda gerçekleşti.
Bu yıl Türkiye rekoru kıran Esenyurt Belediyesi Spor Okullarında toplam 52.340 kayıtlı sporcuya 26 branşta, 42 spor merkezinde ve 76 uzman eğitici tarafından düzenli olarak spor eğitimleri verildi.

Yaz Spor Okulları Kapanış Şöleni, İstiklal Marşı ve saygı duruşu ardından öğrencilerin çeşitli branşlarda sergiledikleri gösteriler ile devam etti. Atletizm dalında genç erkeklerin koşusu ardından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu stadyum içinde tüm öğrencileri sırayla selamlayarak onlarla fotoğraf çektirdi. 
Güreş, karate, jimnastik, futbol gösterileri sonrasında Esenyurt Belediyesi folklor ekibi sahne aldı. 

KADIOĞLU, “BİZİM GAYEMİZ ÇOCUKLARIMIZI GELİŞTİRMEK”

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu sporcuların sergilediği performansları tebrik ederek başladığı konuşmasında sporun önemine değindi. Başkan Kadıoğlu, “Bu yıl geçen yıllara göre sporcu sayımız bir hayli fazla artış gösterdi. Bizim gayemiz, Esenyurt ’un çocuklarını sokaklardaki tehlikelerden uzak tutarak, bedensel ve zihinsel olarak gelişmelerini yükseltmektir. Burada belediyemizin spor merkezlerine çocuklarını gönderen ve sahip çıkan velilerimize teşekkür ediyorum.

Son dönemlerde sık olarak karşılaştığımız uyuşturucu ve madde bağımlısı gençlerimizi bu tuzaklardan korumak ve sakınmalarını sağlamak için sporu yaygınlaştırmalıyız. Spor bedeni ve zekâyı geliştiren faydalı bir unsur olarak, uyuşturucu gibi bir belayı azaltacaktır.

Bu sebeple velilerimize çocuklarına sahip çıkmaları için tavsiyelerde bulunuyorum. Spor okullarımızın şöleni tüm sporcularımız için hayırlı olsun” dedi.Başkan Kadıoğlu’nun konuşmaları ardından Yaz Spor Okulları Kapanış Şölenine katılan bir başka ekip ise Türkiye A Milli Ampute Futbol takımı oldu. 

YUSUF GÜNEY ESENYURTLULARLA BULUŞTU

Esenyurt ’ta yaz dönemi boyunca çeşitli alanlarda spor okuluna katılan çocuklar Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda düzenlenen gösterilerini sergiledi. Törende, Esenyurt protokolü ile 2014 Avrupa Şampiyonu Türkiye Ampute Milli Takımı arasında oynanan futbol maç büyük ilgi gördü. Karadeniz yöresi halk oyunlarının sergilendiği gösterinin ardından sahne alan ünlü pop şarkıcısı Yusuf Güney, sağanak yağmura rağmen kendisini dinleyen hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı.

BAŞKAN KADIOĞLU’NDAN HORON VE MAÇ GÖSTERİSİ

Sahneye çıkan Karadeniz halay ekibiyle horon tepen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu izleyenlerden büyük alkış aldı. Türkiye Ampute Milli Takımı ile Esenyurt Protokolü arasında oynanan maçta Başkan Kadıoğlu, gösterdiği performansla göz doldurdu.

Öte yandan sağanak yağmur altında Yusuf Güney’i dinleyen hayranları ise, Esenyurt Belediyesi’ne ve Başkan Necmi Kadıoğlu’na düzenlenen etkinlik için teşekkür ettiler.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.