Spor Toto 3. Lige 11 bilet alındı

Spor Toto 3. Lige 11 bilet alındı
BAL, Bölgesel Amatör Lig’de 2014-2015 Futbol Sezonu Cumartesi ve Pazar günü Türkiye’nin çeşitli illerinde oynanan maçlarla tamamlandı.

 Oynanan müsabakalar sonunda 11 takım, Spor Toto 3. Lig vizesi alarak illerinde büyük sevinç yarattı. Statların hafta sonu tıka basa olduğu müsabakalarda her statta şampiyonluk sevinci yaşanırken, bir çok statta da şampiyonluğu kıl payı kaçıran takımların üzüntüsü hakimdi. Tarihlerinde ilk kez Profesyonel ligi tadan Yomraspor, Dersimspor, Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Zara Belediyespor ve Sultanbeyli Belediyespor takımları, sevinçlerinin en büyüğünü yaşadılar. 3. liglerde geçmiş dönemlerde boy gösteren Düzcespor, Cizrespor, Tekirdağspor, Kastamonuspor ve Tekirdağ takımları, uzun bir aradan sonra yeniden 3. lige yükselme sevinci yaşayarak taraftarlarını ve illerini sevince boğdular.

3. Lig'e çıkan 11 takım belirlendi

1.Grup Cizrespor, 2.Grup Yomraspor, 3.Grup Dersimspor, 4.Grup Kozan Belediyespor, 5.Grup Kastamonuspor 1966, 6.Grup Zara Belediyespor, 7.Grup Bordum Belediyesi Bodrumspor, 8.Grup Manisa Büyükşehir Belediyespor, 9.Grup Sultanbeyli Belediyespor, 10.Grup Düzcespor, 11.Grup Tekirdağspor

İstanbul’da düşenler ve eleme oynayanlar

BAL, Bölgesel Amatör Ligden Süper Amatör Lige düşen İstanbul takımları: 9. Gruptan Yenibosnaspor ve Modafenspor, 10.Gruptan Avcılar Belediyespor, 11.Gruptan Erokspor takımları, yeni sezonda İstanbul Süper Amatör Ligde mücadele edecekler. Baraj maçı oynayacak İstanbul takımları ise şöyle oluştu. 9.Gruptan Leventspor, 10.Gruptan Çıksalınspor ve Dikilitaşspor, 11. Grupta Arnavutköy Belediyespor ve Büyükçekmece Belediyespor takımları, Süper Amatör Lig Play-Off Grubunda 5-6-7-8 ve 9. sırada yer alan takımlarla yeniden BAL, Ligine yükselmek için mücadele edecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.