Spor Tutkunlarının Heyecanla Beklediği Voleybol Turnuvası Başladı

Spor Tutkunlarının Heyecanla Beklediği Voleybol Turnuvası Başladı
Çatalca Belediyesi tarafından bu yıl 19. su düzenlenen ve artık Çatalca ile özdeşleşen Erguvan Festivali’ne sayılı günler kaldı.

Çatalca Belediyesi tarafından düzenlenen Çatalca Erguvan Festivali bu yıl 30 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek. Çatalca'nın değerlerinin ön plana çıkarıldığı, yerel ve yöresel ürünlerin tanıtımının yapıldığı, sosyal ve kültürel etkinliklerin yanı sıra tarım, hayvancılık gibi geleceğe dönük önemli konuların seminerler ve panellerle işlendiği Çatalca Erguvan Festivali, tüm bu özellikleri ile Türkiye'nin farklı festivalleri arasında yer alıyor. 

Sanatsal ve kültürel içerikli birçok etkinliğin yer aldığı festival Çatalca’da olduğu kadar İstanbul’un birçok ilçesinden gelen vatandaşlar tarafından da ilgiyle takip ediliyor.

Başkan Cem Kara Sporcuların Yanında

Sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olan Başkan Cem Kara, Erguvan Festival’i kapsamında her yıl düzenlenen spor etkinliklerine de büyük destek veriyor. 

Basketbol, voleybol, masa tenisi gibi festival süresince devam eden spor karşılaşmaları amatör bir ruhla spor yapmak isteyenler kadar çekişmeli maçlar izlemek isteyen spor tutkunları tarafından da heyecanla bekleniyor.

Her festivalde olduğu gibi bu yılda hazırlıkları tamamlayarak maçların oynanacağı spor salonlarını karşılaşmalara hazırlayan, temizlik ve bakımını günler öncesinden yapan Çatalca Belediyesi, aynı zamanda; turnuvada mücadele eden takımlara ve tribünleri dolduran taraftarlara, turnuva boyunca çeşitli ikramlarda bulunuyor.

Gruplarda Hedef İlk İki

Festival kapsamında düzenlenen Voleybol Turnuvası, dün oynanan maçlarla İTO Ortaokulu Spor Salonu’nda başladı.

2 grupta toplam 8 takımın mücadele edeceği turnuvada, maçlar 3 set üzerinden oynanıyor. Gruplarını ilk iki sırada tamamlayacak takımlar, yarı finalde mücadele etme hakkı kazanacak. Grup mücadelelerin ardından oynanacak yarı final maçları ve final maçı için, Voleybol Federasyonu tarafından görevlendirilecek profesyonel voleybol hakemleri maçları yönetecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.