“Sporla yoğurulan çocuk ileride kötü bir evlat olmaz”

“Sporla yoğurulan çocuk ileride kötü bir evlat olmaz”
Esenyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen ampute sporcuların Futsal maçına Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ’de katıldı.

Esenyurt Belediyesi Şehit Caner Mert Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen organizasyonda Futsal turnuvasına katılarak sporculara destek olan Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe engelli futbolcularla futsal oynadı.

“Biz büyük bir aileyiz ve spor aşkıyla emrinizdeyiz” diye yola çıkan Başkan Ali Murat Alatepe, “ Bizler 47 Spor tesisi ve 150 antrenörümüz ile tüm sporcularımızın da her zaman emrindeyiz. Bizler, sizler için bu göreve layık görüldük. Bu yüzden tüm hizmetlerimizi sizin istekleriniz üzerine yapacağız. İlçemizin sporla ilgili ne eksiği varsa inşallah onları da en kısa zaman çözecek ve İlçemiz Esenyurt ’tan daha iyi sporcular yetiştireceğiz. Çünkü sporla yoğurulan çocuk ileride kötü bir evlat, kötü bir çocuk olmaz düşüncesindeyim. Sporla yetişen çocuklar hem bedenen hem de ruhen iyi yetişir ”dedi.

Futsal müsabakası ardından Başkan Alatepe sporcularla fotoğraf çektirirken, sporcular tarafından Mehmetçiğe destek amaçlı hazırlanan “Hepimiz Mehmetçiğiz” yazılı afiş dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.