Süleymanoğlu; Bu takım ligde kalacak

Süleymanoğlu; Bu takım ligde kalacak
Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Tepecikspor’un gol ayaklarından Adem Çalık’ın kayınpederi Gürbüz Süleymanoğlu, önceki gün Tepecikspor’un idmanına gelerek Teknik Heyet, Futbolcu ve Yönetim kurulunu ziyaret etti. Bu ziyaretine eli boş gelmeyen Süle

Teknik Direktör Enver Şen, Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, Takım Kaptanı Kemal Özyurt ve Adem Çalık ile uzun uzun sohbet eden Gürbüz Süleymanoğlu, Tepecikspor’un ligde kalacağına futbolcuların işlerine iki elle sarıldığını gözlemlediğinden dolayı inandığını söyledi. Özellikle geçtiğimiz hafta Sarıyer ile oynanan maçtan inancın zaferi ile ayrılan oyuncuları ve teknik kadroyu bu galibiyetlerinden dolayı kutladığını söyleyen Süleymanoğlu, “!Tepecikspor, bu sezon özellikle iç sahada çok ucuz puanlar kaybetti. Yeni oluşumla bu kötü gidişe dur denildi ve son dört maçta t-kamım özellikle iç sahada inanılmaz bir performans sergiledi. Bu performans ve oyuncuların bir birlerine olan güveni ve saygısı, bu takımı ligde tutmaya yetecek ve artacak diye düşünüyorum.

Yönetimin de oyuncularla birlikte teknik kadroya gerekli ilgi ve alakayı göstermesi bu camianın ligde kalacağını gösteriyor. Bizlerde sporsever olarak gerekli desteği camiaya vermeye devam edeceğiz. Böylesine anlamlı bir maçtan 5-4 gibi gollü bir galibiyet alarak yollarına devam eden Tepecikspor’un Pazar günü Hatay’dan da puan ve ya puanlarla döneceğine inanıyorum. Bu ışığı Sarıyer maçında oyuncularda gördüm.

İnşallah bu temennilerimiz takımın kazanmasına yansır ve son iki maçta rahat bir müsabaka izleriz. Oyuncuların birlik ve beraberlik gösterisinde bulunması beni inanın çok mutlu etti. Bugün baktığımda herkesin gözleri parlıyor ve Hatay’a da bu moralle gidecek olmaları tabi ki bizleri de iki kat daha umutlandırıyor. Yapılan çalışmalarda da oyuncular formayı kapabilme adına son üç maç için inanılmaz bir mücadele örneği sergiliyorlar. İnşallah Hatay deplasmanından bu hırs ve isteğin karşılığı olan an iyi neticeyle dönerler, Altay maçına daha moralli bir şekilde çıkarlar.

Ben şahsim adıma bu takımın ligde kalacağına inanıyor, son üç maçlarında Tepecikspor camiasına başarılar dilmiyorum” dedi. Diğer taraftan Tepecikspor Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu yönetim adına, Takım Kaptanı Kemal Özyurt Takım arkadaşları adına, Teknik Direktör Enver Şen’de bu oluşumda yer almaya çaba gösteren Gürbüz Süleymanoğlu’na teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.