Süleymanoğlu; Pazar günü Kocaeli’deyiz

Süleymanoğlu; Pazar günü Kocaeli’deyiz
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta Altay’ı kendi sahalarında 2-0 mağlup eden Tepecikspor’un Takım Kaptanı Kemal Özyurt, gol ayaklarından Adem Çalık, Teknik Direktör Enver Şen ve Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu ile bir araya gelen Esenyurt Belediyesi Başkan Vek
Tepecikspor’un her maçına gelerek takımın başarısı için gerekli desteği veren Süleymanoğlu, son oynanan Altay maçında takımın kazanması için gereğini yerine getirdiğini söyledi. Stresli olan oyuncuların her şeye rağmen kazanmak için gereğini yaptıklarını gözlemlediğini söyleyen Gürbüz Süleymanoğlu, Futbolcuların Tepecikspor’u ligde tutacak neticeleri almak için büyük bir mücadele örneği gösterdiğini söyledi.

İnanan ve bi inancın zaferini Pazar günü deplasmanda alacakları galibiyetle pekiştireceklerine inandığı oyuncuların işlerini severek ve istelyerek yşaptığını söyleyen Süleymanoğlu, “Pazar günü Kocaeli Birlikspor ile oynanacak olan maçta yerimizi alacağız ve Tepecikspor’un ligde kalacak neticeyi almasını büyük bir keyifle izleyeceğiz. Artık bu saatten sonra tüm oyuncular üzerlerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirmesi gerekiyor. Takımın tecrübeli oyuncularından Adem Çalık ve Kemal Özyurt’un ekip ruhunu sahaya yansıtarak takımı el birliği ile ligde bırakacaklarını söylemeleri, buradaki birlik ve beraberliğin sağlandığını gösteriyor. İnşallah iyi bir netice ile Kocaeli’den ayrılır takımın 2. lige kalmasını görmüş oluruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.