Taraftarlardan, Ergün Ortakçı’ya hoş geldin ziyareti

Taraftarlardan, Ergün Ortakçı’ya hoş geldin ziyareti
BAL, Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadele eden Büyükçekmece Belediyespor’da Teknik Direktör Tuncay Soyak’ın görevinden ayrılmasının ardından takımın başına getirilen tecrübeli Teknik Direktör Ergün Ortakçı’nın idman sonrası çok özel misafirleri vardı.

 Büyükçekmece Taraftarlar Derneği Başkanı Özcan Demir ve arkadaşları, Büyükçekmece Belediyespor’un çiçeği burnunda yeni Teknik Direktörü Ergün Ortakçıya hoş geldin ziyaretinde bulundular. İdman sonrası Stada gelen ve teknik heyetle tanışan Dernek Başkanı Deniz ve taraftarlar, Teknik Direktör Ortakçı’ya Büyükçekmece Belediyespor’un Kaşkolünü hediye ederek başarı dileklerini ilettiler. Taraftar adına bir açıklama yapan Dernek Başkanı Özcan Demir, “Ziyaretimizin sebebi, yeni teknik kadroya hoş geldin ve başarı dileklerimizi iletmekti. Biz Dernek olarak Teknik Kadromuzun, Futbolcuların ve yönetimin yanında olduğumuzu her zamanki gibi desteğimizle göstermişizdir. Teknik Direktör Ergün Ortakçı’nın başarıları ve şampiyonluklarını yakından takip ettik. Aynı başarıyı Büyükçekmece Belediyespor da göstermelerini bekliyoruz. Bizim Teknik ekipten bir tek isteğimiz var o da takımı BAL liginden kurtarmalarıdır. Kendilerine güvenimiz sonsuzdur ve her zaman desteğimizi kendilerine vereceğimizin sözünü veriyoruz. İnşallah başarılı olurlar tarihimizde ilk kez bir Profesyonel ligi bu teknik ekip, yönetim ve futbolcu kadromuzla görmüş oluruz, yolları ve bahtları açık olsun. Arkalarında büyük bir topluğun desteği olduğunu her zaman benimsemelerini bekliyoruz. Bu destekli takımı inşallah gruptan şampiyon çıkarırlar” dedi.

Ortakçı; Desteğinizi esirgemeyin

Büyükçekmece Belediyespor Teknik Direktörü Ergün Ortakçı, bu sıcak ve samimi görüşmenin ardından şunları söyledi, “Sizler Taraftar grubu olarak bizleri gerektiği kadar destekleyin gerisini bize bırakın. Bizin bir ay gibi bir süreye ihtiyacımız var. Bu süreyi kayıpsız geçip takımı zirveye doğru hızlı bir şekilde taşımak için sizlerin büyük desteğini bekliyoruz. Bizler sahada mücadelemizi verirken, sizler de taraftar gurubu olarak gerektiğinden daha fazla destek vermelisiniz. Bu desteğin karşılığını sahada ter döken oyuncularımızdan alacağınızdan emin olun. Birlik ve beraberliğin her zaman başarıya endeksli olduğunu biliyorsunuz. Bu takımın başarılı olması için bizler üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Sizlerde her 90 dakika takımı en iyi şekilde destekleyin birlik ve beraberliğin karşılığını hep birlikte alalım” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.