Tedavisini Almanya’da sürdürecek

Tedavisini Almanya’da sürdürecek
Tepecikspor’un Almanya’dan Transferi Muhammet Raşit Tekin, Kızılcahamam kampında Konya Anadolu Selçukluspor ile oynanan hazırlık maçında ayağının iki yerden kırılmasının ardından Ataköy Hastanesinde öaşarılı bir ameliyat geçirerek taburcu edildi ve istira

Tepecikspor’un gurbetçi oyuncusu Muhammet Raşit Tekin’in sahalara en az üç ay dönemeyeceği, tedavisine Almanya’da devam edileceği ve devre arasına yakın bir zamanda İstanbul’a dönerek Tepecikspor ile idmanlara çıkmaya başlayacağı bildirildi. Ligin ikinci devresinde hazır olacağı söylenen gurbetçi oyuncunun, Tepecikspor’a en iyi hizmeti sunabilmesi için tedavisinin en iyi şekilde yapılacağını söyleyen Kulüp Başkanı Osman Eyüboğlu, ellerinden geleni yaptıklarını, Raşit’ten ligin ikinci devresinde yararlanacaklarını söyledi. Tesislerde takımın son idmanını saha kenarından izleyen Raşit’i sevenleri ve Kulüp Başkanı Osman Eyüboğlu yalnız bırakmadı.

TEKİN: BU İLGİ KARŞILIKSIZ KALMAYACAK

Tepecikspor yönetiminin Türkiye’deki tedavisini tam anlamıyla yapmaya gayret gösterdiği Raşit Tekin, bu ilgi ve alakanın karşılığını Tepecikspor’a iyi futbol ile vereceğini söyledi. Ayağının kırılmasına çok üzüldüğünü söyleyen genç oyuncu, “Her şeyde bir hayır vardır. Bu benim anlıma yazılmış ve buna karşı çıkma şansımız yok. Bunun kötüsü de olabilirdi fakat beni ameliyat eden Türkiye’nin en iyi doktorları, sahalara en kısa sürede dönmemi sağlayacaklar. Yapılan tedavi çok iyi gidiyor ve yakın zamanda sahalara dönmek için bundan sonraki tedavimi Almanya’da sürdüreceğim. Benimle ilgilenen Kulüp Başkanımız Osman Eyüboğlu, Kaleci Antrenörümüz İhsan Şen, Kulüp Müdürümüz Hüseyin Hüsnü Keskin, Teknik Direktörümüz Armağan Turhan, takım arkadaşlarım ve tüm teknik kadro ile birlikte yöneticilere teşekkür ediyorum. Kulüp personeli de bana büyük ilgi gösterdiler. Herkesi iyi futbolum ile mutlu edeceğim. Üç ay sonra İstanbul’a hazır döneceğim ve takıma katkı sunabilme adına elimden geleni yapacağım” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.