Tepecik 7 bitirdi

Tepecik 7 bitirdi
U-19 Gençler Liginde mücadele eden Tepecikspor, sahasında konuk ettiği Hadlide Edip Adıvarspor’u etkili oyunu ile 7-1 mağlup etti.
Tepecik stadında oynanan karşılaşmaya oldukça iyi başlayan yeşil-beyazlı gençler, 7. dakikada Ali Yıldırım’ın ayağından kalelerinde gördükleri penaltı golünün ardından golleri ardı ardına sıralamaya başladı. Attığının iki katını kaçıran Tepecikspor’un U-19 Takımı, 1-0 geriye düştükleri maçta farka gitti. 24. dakikada Berke ile gol perdesini açan Tepecikspor U-19 Takımı, 27. dakikada Onur Tunç ile farkı bire çıkardı 2-1. Bu golün ardından ataklarını daha çok sıklaştıran yeşil-beyazlılar, santra yapılır yapılmaz 38. dakikada Onur Tunç ile üçüncü golünü buldu 3-1. İlk yarı Tepecikspor U-19 Takımının 3-1 üstünlüğü ile sona erdi. 

İkinci yarı fark attılar
İkinci yarıya farkı açmak için çıkan yeşil-beyazlı gençler, 46. dakikada Çağlar Akman ile farkı üçe çıkardı 4-1. Kalelerinde gördükleri gollerle oyun disiplininden kopan Halide Edip Adıvarspor U-19 Takımı, bir türlü kendini maça veremedi. 59. dakikada Hakan’ın kafa ile attığı şık gol, skor tabelasını 5-1 olarak değiştirdi. 61. dakikada Furkan skor’u 6-1’e getirdi. Karşılaşmada gol perdesini açan Berke, 75. dakikada gol perdesini kapayan isim oldu ve karşılaşmayı Tepecikspor U-19 Takımı, 7-1 kazanarak Gaziosmanpaşaspor’un Tuzlaspor’a 2-1 yenilmesiyle birlikte liderlik koltuğuna kuruldu. Attıkları ikişer golle sahada yıldızlaşan Onur Tunç ile Berke, takımını sırtlayan isimler oldular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.