Tepecik A2, Karşıyaka’yı Safa ile geçti: 1-0

Tepecik A2, Karşıyaka’yı Safa ile geçti: 1-0
A2 Türkiye Şampiyonası ilk maçında İzmir Temsilcisi Karşıyaka ile Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadında karşılaşan Tepecikspor A2 Takımı, ilk puan ve gece maçında oynadığı karşılaşmayı Safa’nın attığı tek golle devirdi ve adını yarı finale yazdırmanın sevincin
 Maça oldukça iyi başlayan Tepecikspor A2 Takımı, ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol arayan taraf oldu. İlk tehlikeli ataklarını 5. dakikada Safa ile golle sonuçlandıran Tepecikspor A2 takımı rakibini Türkiye finallerinde saf dışı bırakarak Fenerbahçe’nin rakibi olmaya hak kazandı. Yarı finalde 24 Nisan Cuma günü (yarın) Saat 20.30’da Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Tepecikspor, bu maçı da kazanıp adını finale yazdırmayı amaçlıyor.

Eyüboğlu; Öldük öldük dirildik

Tepecikspor A2 Takımının başında kafile başkanı olarak bulunan Tepecikspor Onursal Başkanı Temel Eyüboğlu, 5. dakikada golü bulmalarına rağmen 90 dakikasının heyecanını maç sonuna zor yetiştirdiklerini söyledi. Adeta ölüm tünelinden geçtiklerini söyleyen Eyüboğlu, “İnanın 85 dakika boyunca adeta öldük öldük dirildik. Top bir o kalede bir bu kalede ve heyecanı üst seviyelerde bir maç oynadık. Rakip çok kaliteli fakat bizim oyuncularımızın da mükemmel bir oyun ortaya koyması, skoru beraberinde getirdi. İnşallah ligde iki kez yenildiğimiz Fenerbahçe’yi Yarı final maçında bu kez mağlup eder adımızı finale yazdırırız. Oyuncularımı ve teknik ekibi bu galibiyetten dolayı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.