Tepecik 'Demir' aldı

Tepecik 'Demir' aldı
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta hoca değişikliğine giden Tepecikspor’da takım, yeni hoca ile anlaşılana kadar Altyapı Koordinatörü Teknik Direktör Şenol Demir’e emanet edildi.

Pazar günü deplasmanda Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlıları bu zorlu maça hazırlayan isim Teknik Direktör Şenol olacağı açıklandı. Yönetimin aldığı kararın ardından takımla birlikte ilk idmanına çıkan Teknik Direktör Şenol Demir’in yardımcılıklarını Ufuk Çam, Ferruh Eren, Mümin Destanoğlu ve kaleci Antrenörü Akın Karagöz yaptı.

İlk idmanda bol bol koşu yaptıran Teknik Direktör Demir, koşuların ardından açma germeler ve daha sonra da yarı sahada hem çabukluk hem de bununla birlikte çift kale maç yaptırdı. İdmanların bitiminde ise iki grup halinde penaltı atışları yapıldı. İki saate yakın bir idman yapan futbolcuların ağır çalışmaya rağmen mutlu oldukları gözlerden kaçmadı. Teknik direktör Demir, takımı Nazilli Belediyespor maçına en iyi şekilde hazırlamaya gayret gösterdiklerini söyledi.

Takımın idmandan önce moral motivasyonuna ihtiyacı olduğunu söyleyen Demir, bunu da ellerinden geldiğince yapmaya gayret gösterdiklerini söyledi. Kendilerine verilen görevi layıkıyla yapmayla çalıştıklarını söyleyen Demir, yeni hoca gelene kadar bu şekilde çalışmaların devam edeceğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.