Tepecik Şenol Güneş Stadyumu gün sayıyor!

Tepecik Şenol Güneş Stadyumu gün sayıyor!
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatları doğrultusunda eski tribünü yıkılan, yerine yeni ve modern tribün yapımı çalışmalarına başlanan Tepecik Şenol Güneş Stadyumu’nda son aşamaya gelindi.

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hızla devam ediyor.

Modernize ediliyor, kapasitesi arttırılıyor

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, sporcuların ve bölge halkının yoğun talebi doğrultusunda stadın tribününü bir günde yıktırmış ve ardından yeni tribün için çalışmalara başlanmıştı. Modernize edilen stadın tribünleri tamamlandığında 4.500 kişi aynı anda maç izleyebilecek.

Taraftar sabırsızlıkla bekliyor

Tepecik Şenol Güneş Stadyumu’nda futbol maçları yapan genç sporcular tribünlerin yenilenmesi ve izleyici kapasitesinin artmasıyla birlikte, maçlara olan ilginin artacağını, tribünlerin desteği sayesinde daha başarılı olabileceklerini belirtiyor. Gençler ve takımın taraftarı da yeni tribünün tamamlanmasını sabırsızlıkla bekliyor.

Spor adına örnek bir adım

Spora ve sporculara verdiği önemle bilinen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; "Büyükçekmece zengin bir spor alt yapısına sahip. Böyle olmasında, başkanlığım boyunca spor için yaptığım çalışmaların büyük bir katkısı olduğuna inanıyorum. Sporun her dalına verilen maddi ve manevi desteğin gençlerimiz ve ülkemiz için altın değerinde olduğunun farkındayım. Büyükçekmece spor dallarında başarılar yakalamış bir ilçe. Gerek Büyükçekmece Tepecik Spor’un başarıları gerek se uluslararası başarılar yakalamış olan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı’nın başarıları Büyükçekmece’ye prestij kazandırıyor. Sporun önünü açtığımızda en çok gençlere katkı sağlamış oluyoruz. Onlara, hayatlarında aradıkları yönü sporla bulmalarına, sağlıklı ve akıllı gençler olmalarına yardımcı olmak mutluluk verici. Tepecik Şenol Güneş Stadı’nın tribünleri tamamlandığında şehrimizde spor adına yine güzel bir adım atmış olacağımız’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.