Tepecik U-19 Maltepe’yi 10 kişiyle devirdi

Tepecik U-19 Maltepe’yi 10 kişiyle devirdi
U-19 Gençler liginde mücadele eden Tepecikspor, zirve iddiasını Maltepespor’u deplasmanda 10 kişi ile 2-1 devirerek sürdürmüş oldu.

Maça etkili başlayan ve ataklarıyla rakibe zor anlar yaşatan Tepecikspor U-19 takımı, 8. dakikada Berke’nin Kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kaldı. Buna rağmken rakibe teslim olmayan Tepecikspor U-19, ilk yarıyı 0-0 beraberlikle tamamladı. İ-kinci yarıda galibiyete daha yakın görünen Tepecikspor U-19, aradığı golü 60. dakikada Onur Tunç ile buldu ve deplasmanda 1-0 öne geçmenin sevincini yaşadı.


75. dakikada kalesinde beraberlik golünü gören yeşil-beyazlılar, mücadeleden kopmadı sahada 10 kişi kalmalarına rağmen galibiyeti çok isteyen taraf olarak göründü. 90. dakikada Çağlar Akman’ın golü, Tepecikspor U-19 Takımının bu zorlu deplasmandan üç puanla dönmesini sağladı. İlk yarıya 3, ikinci yarıya da 6 dakika uzatma gösteren müsabakanın hakemi, Tepecikspor U-19 takımının uzatmalarla birlikte sahada 91 dakika mücadele etmesini sağladı. Eksik olmalarına rağmen mükemmelin üzerinde bir oyun ortaya koyan yeşil-beyazlılar, bu galibiyetle zirve yarışında iddiasını sürdürmenin mutluluğunu yaşadı. Antrenör Ferruh Eren’in öğrencileri, 99 dakika mükemmel bir oyun ortaya koyarak haklı bir galibiyetin altına imzalarını atmış oldular.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.