Tepecikspor, Altay maçı için tek yürek oldu

Tepecikspor, Altay maçı için tek yürek oldu
Yarın kendi saha ve seyircileri önünde sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak olan Tepecikspor’da nefesler tutuldu, Altay ile oynanacak olan maç beklenmeye başlandı.

Hafta başından beri hazırlıklarını kendi tesislerinde galibiyet üzerine yapan Tepecikspor’da Teknik direktör Enver Şen, bu maçın telafisinin olmadığını sahaya mutlak şekilde kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Ligde kalmak için bu maçı kazanıp bir sonraki maça daha moralli çıkmaları gerektiğini söyleyen Teknik Direktör Şen, “Altay lige veda eden grubumuzda ilk takım oldu. Bu durum bizim için avantaj gibi görünse de işi asla şansa bırakmamalıyız. Rakibimizin kaybedecek hiçbir şeyi yok. Onlarda prestijlerini korumak için sahaya çıkacaklar. Bizim için bu maç tarihi bir sınav olacak.

Oyuncularımızla birlikte hafta başından beri bu maçın analizlerini yaptık ve çalışmalarımızı tamamen galibiyet üzerine kurduk. Evren dışında takımda eksiğimiz bulunmuyor. Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız bu önemli maça taraftarlarımızın yoğun ilgi göstermesini ve takımlarına gerektiğinden daha fazla destek vermesini bekleyeceğiz. Bizim için bu önemli maç büyük anlam taşıyor.

Ligde kalma umutlarımızı sürdürmek için sahadan mutlak şekilde üç puanla ayrılmamız gereken bir maça çıkacağız. Herkesin işini ciddi yapmasını bekleyeceğiz. Ben oyuncularımdan bu zorlu sınavdan başarıyla ayrılacaklarına inanıyorum. Bu inancımızı 90 dakika sonunda üç puanla süslersek bir sonraki maça olduğundan daha çok moralli çıkmış oluruz. işimiz kolay değil ama zoru başarıp takımı ligde tutmak için çabamızı son 90 dakikaya kadar sürdüreceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.