Tepecikspor, Ankaragücü maçı bugün

Tepecikspor, Ankaragücü maçı bugün
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta Çarşamba mesaisine bugün Ankara 19 Mayıs Stadında Ankaragücü ile Tepecikspor arasında oynanacak olan müsabakayla devam edilecek.

 Haftayı beraberlikle kapayan iki takımın mücadelesinin başlama saati 19.00 olarak belirlendi. Bugün oynanacak olan bu zorlu maç öncesi bir açıklama yapan Tepecikspor Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, Ankaragücü ile oynayacakları maçın zorlu geçeceğini söyledi. Ligde geçtiğimiz haftayı bir puanla kapadıklarını söyleyen Eyüboğlu, Pazarspor karşısındaki oyunlarının üzerine koyup Ankara’da daha iyi olmaları gerektiğini söyledi.

Rakibin gücünü bildiklerini söyleyen Eyüboğlu, “Bugün hakikaten işimiz o kadar kolay değil. Ankaragücü ile zorlu bir 90 dakika geçireceğiz. Ankara’dan puan veya puanlarla dönmek için oyuncularımızın sahada ellerinden geleni yapmasını bekleyeceğiz. Bu maçtan puan veya puanlarla dönersek zirvede yani ilk beşte yer almak için büyük avantaj elde etmiş oluruz. Takımımızın her geçen gün biraz daha iyi seviyelere geldiğini gözlemliyoruz.

Takıma yeni katılan oyuncularımızın da performansı arttığında iyi neticelerin geleceğini düşünüyorum. Şu an daha yüzde elliye ulaşamadık. Birkaç hafta sonra Tepecikspor’un ligde söz sahibi olacağını alacağı iyi neticelerle üst sıraları zorlayacak takımlar arasında yerini alacağına inanıyorum. Eksiklerin giderilmesi adına biz elimizden geleni yapacağız. Sahada oyuncularımız ve teknik ekibimizin de bunun üzerine koyarak iyi neticeler almasını bekleyeceğiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.