Tepecikspor, Bandırma maçı ile start veriyor

Tepecikspor, Bandırma maçı ile start veriyor
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupla ligde sezonun ilk maçını Pazar günü kendi stadında Bandırmaspor ile oynayacak olan Tepecikspor’da hazırlıklar tamamlandı ve maç saati beklenmeye başlandı.

Takım olarak bu zorlu maça eksikleri olmasına rağmen hazır görünen Tepecikspor’da morallerin üst seviyede olduğu gözlerden kaçmadı. Son idmanlarda oyuncularını tamamen lige konsantre etmeye çaba gösteren Teknik Direktör Armağan Turhan, ligin ilk maçlarının büyük önem arz ettiğini, güçlü rakipleri Bandırmaspor karşısında iyi bir netice alarak sezona galibiyetle başlamak istediklerini dile getirdi.

Lige iyi hazırlandıklarını söyleyen Teknik Direktör Turhan, Pazar günkü maçta 12. adam olarak tribünleri dolduracak olan taraftarlardan büyük destek beklediklerini söyledi. Sezona üç puanla başlamanın büyük keyif olacağını söyleyen Turhan, Bandırmaspor’un çok kaliteli bir ekip olduğunu, buraya galibiyet için geleceklerini bildiklerini söyledi. Her türlü takım olarak önlemleri alacaklarını söyleyen Turhan, iç saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde kullanmaları gerektiğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.