Tepecikspor, bugün topbaşı yapıyor

Tepecikspor, bugün topbaşı yapıyor
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta ilk devreyi ligin son sırasında tamamlayan Tepecikspor, ikinci devre hazırlıkları için bugün Tepecik Stadında toplanıyor.
Takıma verilen dört günlük iznin bittiğini, ikinci devrede kendilerini çok zorlu bir maratonun beklediğini söyleyen Tepecikspor Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, ikinci devreye çok iyi başlamaları gerektiğini onun için çalışmaların ilk devreye oranla çok daha ciddi olması gerektiğini söyledi. Takıma yapılması gereken takviyelerle ilgili de gerekli arayışların devam ettiğini söyleyen Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, bu arada takımdan ayrılması gereken isimleri de belirleme çalışmalarında sona gelindiğini söyledi.

Teknik Direktör Tunahan Akdoğan’ın raporunu beklediklerini söyleyen Eyüboğlu, “Ligin ikinci devresinde bizleri inanın çok zorlu sınavlar bekliyor. Eğer ligde var olmak istiyorsak iyi transferler yaparak takımı daha güçlü hale getirmeliyiz. Bununla ilgili arayışlarımızda sona gelinde ve şu ana kadar görüştüğümüz isimlerle anlaşmak için zaman kolladığımızı belirtmek istiyorum.

Tepecikspor taraftarlarının hiç endişesi olmasın. Bu takım ligde kalacak transferleri yaparak gücüne güç katacaktır. Tarihinde küme düşerken bile böyle zor günler geçirmeyen Tepecikspor’u bu kötü girdaptan kurtarmak için bizde yönetim olarak gerekli fedakarlığı yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.