Tepecikspor için olmak ya da olmamak maçı

Tepecikspor için olmak ya da olmamak maçı
Ligde kalma umutlarını geçtiğimiz hata oynanan maçlar ve alınan neticelerin ardından adeta mucizelere bırakan Büyükçekmece Tepecikspor, Bugün kendi evinde oynayacağı Bucaspor maçı ile yeniden azda olsa umutlanmak istiyor.

 Son üç maçını kazanıp puanını 38 yaparak rakiplerinin kaybetmesini bekleyecek olan yeşil-beyazlılar, kendilerine olan güvenlerini halen yitirmemiş gözüküyor. Geçtiğimiz hafta alınan ilginç neticelerdin tekrarını bu hafta tersi olarak görmek istediklerini söyleyen yöneticiler, ligde kalmaları için gereken 38 puanı alıp rakiplerinin neler yapacağını beklemekten başka çarelerinin olmadığını dile getirdiler.


Zorlu üç maça çıkacaklarını ve bu üç maçı da kazanmaktan başka bir çıkış yolları olmadığını söyleyen oyuncular ise, üzerlerine düşen görevi layıkıyla yerine getirip amaçladıklardı Puanı yakalamak için çaba göstereceklerini dile getirdiler. Teknik Direktör Armağan Turhan, son oynadıkları ve 2-1 kaybettikleri Karagümrük maçında mağlubiyeti hak etmediklerini fakat futbolda bu tür neticelerin olduğuna bir kez daha gördüklerini söyledi. Artık kalan maçlarda etkili oyunlarını galibiyete taşımaktan başka çarelerinin olmadığına dikkat çeken Turhan, azda olsa matematiksel olarak ligde kalma şanslarının olduğunu bu şansı en iyi şekilde kullanmak için çaba göstereceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.