Tepecikspor, kupa için Bursa’da

Tepecikspor, kupa için Bursa’da
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta haftayı 0-0’lık Nazilli Belediyespor maçı ile kapayan Tepecikspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında bugün Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor ile Bursa Atatürk Stadında tur mücadelesi verecek.
 

 Bursa Atatürk Stadında saat 16.00’da başlayacak olan müsabaka için dün Bursa’ya hareket eden Tepecikspor, güçlü rakibi Bursaspor önünde sürpriz yapmayı amaçlıyor. Seyircisiz oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesi bir açıklama yapan Tepecikspor Onursal Başkanı Temel Eyüboğlu, “Bugün Bursaspor ile zorlu bir sınav vereceğiz. Tepecikspor olarak sahada haddimizi bilerek mücadele edeceğiz ve turu geçmek için elimizden gelen çabayı takım olarak göstereceğiz. Bursaspor’un gücünü çok iyi biliyoruz fakat sürpriz neden olmasın.

Tepecikspor’da iyi bir takım olduğunu bu maçta herkese gösterecektir. Bursaspor’un cezasından dolayı seyircisiz oynanacak olan müsabakayı kazanmak için takım olarak elimizden geleni yapacağız. Sahada ciddiyeti asla elimizden bırakmayacağız ve güçlü rakibimiz Bursaspor’u kupada saf dışı etmek adına gereğini yapmaya çalışacağız. Aslında bizin hedefimiz Bursaspor ile oynayacağımız kupa maçı değil fakat elimize gelen fırsatı da değerlendirmek için mücadele göstereceğiz. Bizim öncelikli hedefimiz Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Gölbaşıspor maçı olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.