Tepecikspor, Nazilli’ye iddialı gidiyor

Tepecikspor, Nazilli’ye iddialı gidiyor
Pazar günü deplasmanda Nazilli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Tepecikspor’da gözler bu zorlu maça çevrildi.

Teknik Direktör Şenol Demir gözetiminde Bu zorlu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Tepecikspor’da morallerin iyi olduğu yapılan çalışmalarda kendini gösteriyor. Sezona kötü başlayan ve bir türlü istenileni veremeyen Tepecikspor’da alınan kararlardan sonra Teknik Direktör Armağan Turhan’ın görevinden ayrılmasıyla iyi bir hava yakalamayı amaçlayan yeşil-beyazlılar, Nazilli deplasmanına umutlu gidiyor.

Şenol Demir ile bu maçtan üç puanla ayrılmayı amaçlayan Tepecikspor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılırken, takımda moral motivasyonunun üst seviyelere gelmesi için yönetimin takımın üzerine titrediği gözlerden kaçmadı.

Zorlu Nazilli Belediyespor maçı öncesi oyuncuların birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu söyleyen Tepecikspor Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, “Hoca olayını şu an rafa kaldırmış bulunmaktayız. Gerekli arayışlarımız devam ediyor fakat takımın başında şu an bir hoca var ve oyuncularımızı Nazilli Belediyespor maçına hazırlıyor. Bu maçtan sonra hoca olayına bir çözüm bulacağız. Bizim için öncelik Nazilli maçı ve Bu maçtan alınacak iyi bir netice. Kötü gidişe bir yerde dur diyeceğiz ve üst sıralara doğru tırmanışa geçeceğiz.

Hiç kimsenin karamsarlığa kapılmasını istemiyorum. Tepecikspor, sezonu ligde en iyi yerde bitirecektir, bundan hiç şüphemiz yoktur. Biz şuan için Nazilli maçına konsantre olmaya çalışıyoruz. Oyuncularımızın morali çok iyi ve yönetim olarak gerekli moral motivasyonunu oyuncularımıza sağlamaya gayret gösteriyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.