Tepecikspor, rekor peşinde

Tepecikspor, rekor peşinde
Ligde özellikle son haftalarda yakaladığı çıkış ile adını Küme düşme hattından uzaklaştıracak takımların başına yazdırmayı başaran Tepecikspor’da alınan 4-0’lık Kahramanmaraşspor galibiyeti, camiayı sevince boğdu.

Teknik Direktör Enver Şen’in takımın başına gelmesinin ardından mükemmel bir ortam yakalayan Tepecikspor, olmaz denileni başarmak için adeta tek yürek oldu. Ligde kalarak rekor kırmak isteyen yeşil-beyazlılarda gözler İnegölspor ile deplasmanda oynanacak olan zorlu maça çevrildi. Bu maçtan puan ve ya puanlar çıkarmak isteyen Tepecikspor, ligde kalma umutlarını sağlama almak için artık hiçbir rakipten çekinmediğini son iki maçını kazanarak herkese göstermiş oldu.

Kahramanmaraşspor karşısında kazanmak için futbolun gerektirdiği her şeyi sahaya yansıtan Tepecikspor’da morallerin üst seviyede olması, rakiplere de bir anlamda korku salmaya başladı. “İnanmak başarmanın yarısıdır” diyen Tepecikspor’un Genç Teknik Direktörü Enver Şen, “Takımın ligde kalması için ekip olarak kendimizi zorlu sınavlar için programlandırdık. Son beş maçımızda ligde kalacak puanları toplayarak olmaz denileni başarmak için büyük bir çaba içerisinde olduğumuzu ardı ardına kazandığımız iki maçla herkese gösterdik.


Bizim için Kahramanmaraşspor maçı dönem maçıydı ve bu dönüm maçından iyi bir neticeyle ayrılarak ligde kalacak takımlar arasında olduğumuzu herkese göstermiş bulunmaktayız. Tepecikspor olarak ligde kalarak rekorları alt üst etmek için mücadelemizi lig sonuna kadar sürdüreceğiz. Bizlere inanan ve güvenenlere kendimizi göstereceğiz ve bizlere gerekli desteği verenlerin yüzünü kara çıkartmayacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.