Tepecikspor, Silivrispor’u konuk edecek

Tepecikspor, Silivrispor’u konuk edecek
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Tepecikspor, Pazar günü Silivrispor'la yapacağı hazırlık maçıyla sezona merhaba diyecek.


Pazar günü saat 17.00’da kendi tesislerinde yapılacak olan törenle yeni sezona merhaba diyecek olan Yeşil-Beyazlılar, açılış programından sonra Spor Toto 3. Lig Takımlarından Silivrispor ile bir hazırlık maçı oynayacak. Tüm taraftarlarını Pazar günü stada bekleyen Tepecikspor Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, taraftarlarının takımlarını tanıması için stada gelip bu güzelliği görmeleri gerektiğini söyledi. 

Tüm takımın taraftarın huzuruna çıkacağını ve bu anlamda taraftarların da oyuncuları tanıması için program yapacaklarını söyleyen Eyüboğlu, “Pazar günü yeni takımımız yeni sezona merhaba diyecek. Açılış programı dahilinde Bölgemiz temsilcilerinden Silivrispor ile bir özel maç yapacağız. Bu maça tüm Tepeciklilerin gelmesini bekliyoruz. Yeni takımlarını görmeleri için onlara güzel bir program hazırladık. İnşallah bu sezon tribün desteği, geçtiğimiz yıllardan çok daha iyi olur. Yeni oluşan takımımızın bu sezon PTT Birinci Lige çıkması için yönetim olarak gereğini her zamanki gibi yapmaya devam edeceğiz. Taraftarlarımızdan da beklentimiz, takıma gerekli tribün desteğini vermeleridir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.