Tepecikspor şov yaptı

Tepecikspor şov yaptı
Spor toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Tepecikspor, daha önce görüşüp anlaştığı ve kampa götürdüğü 13 yeni oyuncuya resmi imza attırdı.

Önceki gün kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, tüm oyunculara tek tek imzalarını attırdı. Kadrolarını İnegölspor’dan Metin Akan ve Berk Baran, Çaykur Rizespor’dan Şahin Ali Terzi, Kocaeli Birlikspor’dan Ferit Şener, Anadolu Selçukluspor’dan kaleci Deniz Yıldırım, Altay Altyapısından kaleci Nurettin Güneş, Altınorduspor’dan Gökhan Öztürk, Çıksalınspor’dan Mehmetcan Kasap, Bozüyükspor’dan Sezer Güler, Sarıyer’den Serhat Gülşen, Darıca Gençlerbirliği’nden Ali Görkem Aydın, Almanya’nın Mengede 8020 takımından Muhammet Raşit Tekin ve Beşyüzevlerspor’dan Recep Metin. Sezon bitiminde Altay ile anlaşan ve daha sonra tekrar eski kulübüne geri dönen Türker Demirhan’da yeşil-beyazlı renklere dahil edilen isimler arasında yerini aldı. Tepecikspor’un sır gibi sakladığı bir oyuncu ile daha görüştüğü, bunu da yakın zamanda basına açıklanacağı belirtildi.

İç transferde sıkıntı yaşanmadı

Tepecikspor Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, yeni sezonda iç transfere sıkıntı yaşamadıklarını, takımda kalmasını istedikleri tüm oyuncularla anlaştıklarını belirtti. Geçtiğimiz yılki kadrolarından Günay Şakar, Yılmaz Özeren, Erol Yükseker ve genç oyuncu Cenk Demirel ile anlaşmadıklarını söyleyen Eyüboğlu, Adem İnanç, Adem Çalık, Recep Onur Çelik, Kaleci Ramazan Aydın, Onur Çubukçu, Volkan Kabadayı, İlker Erbay, Feyyaz Alış, Kemal Özyurt, Mehmet Uzun ile birlikte A2 Takımından İlyas Kubilay, Tugay ve Mert’i A Takıma dahil ettiklerini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.