TEPECİKSPOR ZİRVEYE DOĞRU: 2-0

TEPECİKSPOR ZİRVEYE DOĞRU: 2-0
TFF Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta zirve mücadelesi veren Tepecikspor, ilk yarıda 2-0 yenildiği Giresun’dan rövanşı aynı sonuçla alarak gözünü liderlik koltuğuna dikti.


Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanan maçta rakibi önünde zaman zaman zorlanan temsilcimiz ikinci yarıda bulduğu gollerle sonuca gitti. 64. dakikada Adem Çalık’la 1-0 öne geçen yeşil beyazlı temsilcimize 3 puanı getiren diğer golü 88. dakikada Aytek attı. Ligde kalma mücadelesi veren Giresun ise bu sonuçla evine puansız dönmek zorunda kaldı.
İki takım taraftarlarının da büyük bir ilgi gösterdiği maçta tribünlerde büyük bir renk cümbüşü yaşandı.
Maça Tepecikspor daha etkili başladı. İlk 20 dakikalık bölümde oyunun kontrolünü elinde tutan Tepecikspor, bunu üçüncü bölgede pozisyona dönüştüremeyince bu bölümde gol çıkmadı. Giresunspor ise bu bölümden sonra maça denge getirerek topla oynama oranlarında denge sağladı. İki takımın da savunmada dikkatli olması nedeniyle iki takım da ilk yarı boyunca net bir pozisyon bulamadı.
28. dakikada Cihan’ın kullandığı frikik atışında Giresun gole çok yaklaştı ancak kaleci Eray bu pozisyonda topu son anda kornere çelmeyi başardı.
36. dakikada Tepecik tribünlerinde patlak veren kavgadan sonra oyun bir süre durdu. Olayların yatışmasının ardından maça kaldığı yerden devam edildi. İlk yarıda kalan sürede gol sesi çıkmadı.
Maçın ikinci yarısına iki takım da kontrollü başladı. Oyun ortalan mücadelesi şeklinde devam ederken 64. dakikada eski bir Giresunsporlu olan Adem Çalık sahneye çıktı. Tecrübeli oyuncu attığı golle ev sahibi ekibin 1-0 öne geçmesini sağladı.
Golden sonra Tepecikspor bir de penaltı atışı kazandı. Ancak temsilcimiz bu fırsattan yararlanamayınca skor 1-0’da kaldı. Oyunun son bölümlerinde Giresun tüm hatlarıyla beraberlik için yüklenirken Tepecikspor 89. dakikada Aytek’le maçın skorunu belirledi.
Stat: Esenyurt Necmi Kadıoğlu
Hakemler: Levent Aktan, Fikret Aras, Fatih Söyler
Tepecikspor: Eray, Türker, Alim, Ali Görkem, Erol, Kemal (Dk. 83 Ali Cemal), Recep Onur, Adem Çalık (Dk. 89 Semih Mustafa), Günay, Aykut (Dk. 59 Mustafa), Aytek
Giresunspor: Recep, Süleyman Varlık, Veysel, Cihan (Dk. 78 Mutlu), Aydın (Dk. 46 Uğur), Tayfun (Dk. 74 Süleyman Fatih Şen), Ramazan, Muhsin, Sefa, Ergün, Hüsamettin
Goller: Dk. 64 Adem Çalık, Dk. 88 Aytek (Tepecikspor)
Sarı kartlar: Dk. 22 Alim, Dk. 45 Recep Onur, Dk. 82 Ali Görkem (Tepecikspor), Dk. 45 Aydın, Dk. 78 Sefa (Giresunspor)
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.