Tepecikspor’a yine hakem fireni: 4-4

Tepecikspor’a yine hakem fireni: 4-4
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Tepecikspor, kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Kırklarelispor engelini aşamadı.
Müsabakaya yine hakem damgasını koydu. Karşılıklı atılan gollerle 4-4 sona eren müsabaka sonrası Tepecikspor camiası müsabakanın hakemlerine büyük tepki gösterdiler. Tepecikspor’un gollerini 8. dakikada Adem Çalık, 56 ve 68. dakikalarda Kemal, 85. dakikada Sinan kaydetti. Konuk Kırklarelispor’un gollerini ise 7 ve 90+4. dakikalarda Onur, 60. dakikada Lokman ve 88 dakikada penaltıdan Hakan kaydetti.

İlk gol konuk Kırklarelispor’dan

Tepecik Stadında oynanan müsabakaya oldukça iyi başlayan konuk Kırklarelispor, ilk atağında golle tanıştı. 7. Dakikada kullanılan kornerde topa iyi yükselen Onur, takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Bu golün santrasını yapan Tepecikspor, 8. Dakikada Adem çalık ile beraberlik sayısını buldu 1-1. ilk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Tepecikspor, fırtınası çabuk dindi

İkinci devreye bu kez iyi başlayan takım ev sahibi Tepecikspor oldu. 56. dakikada sahneye çıkan Kemal Özyurt, ceza alanı dışından sert ve düzgün bir vuruşla takımını 2-1 öne geçirdi. Bu gole Kırklarelispor 60. dakikada Lokman ile cevap verdi 2-2. Tepecikspor’&un kazandığı korner atışı için topun başına giden Kemal Özyurt, 68y. Dakikada doğrudan kornerden topu galibiyet golü olarak Kırklarelispor ağlarına bıraktı 3-2. Tepecikspor’da 85. dakikada Sinan Kurummuş, attığı golle takımını 4-2 üstünlüğe taşıdı. Müsabaka bu skorla bitecek diye beklenirken müsabakanın yardımcı hakemi 88. dakikada ofsaydı kaldırdı fakat müsabakanın orta hakemi oyunun devam etmesini istedi. Neticesinde Onur Çubukçu’nun rakip takım oyuncusuna ceza alanı içinde müdahalesiyle penaltıya hükmetti. Topun başına geçen Hakan, topu Tepecikspor ağlarına bıraktı 4-3. Müsabakanın en ilgin anı ise 90+4. dakikada yaşandı. Tepecikspor ceza alanı içinde yaşanan sakatlıktan dolayı kaleci Ramazan topu taca attı. Topu Kırklarelispor’lu oyuncular kendi oyuncularına kullandı ve bunun neticesinde ceza alanı içerisinde yaşanan karambolda topa en son dokunan Onur, takımına altın değerinde bir puanı getiren golü atarak büyük sevinç yaşadı. Tepecikspor ise ardı ardına yenilen gollerle adeta şoka girdi ve kazandıkları maçta bir puanı altın tepsi ile rakiplerine armağan etti.

Stat: Tepecik

Hakemler: Onur Salık, Selahattin Abacı, Berkan Püsküller

Tepecikspor: Ramazan, Feyyaz (Dk. 63 Onur), Recep Onur, Adem İnanç, Kemal (Dk. 73 Şahinali), Ümit, Ferit, Adem Çalık (Dk. 89 Hasan Ali), İlker, Serhat, Sinan

Kırklarelispor: Muhammet, Davut, Müslüm (Dk. 46 Hasan Can Özkan), Samet (Dk. 55 Okan), Lokman, Onur, Cemal, Hakan, Enis (Dk. 78 Gökhan), Hasan Erdi, Deniz

Goller: Dk. 7 ve 90+4 Onur, Dk. 60 Lokman, Dk. 88 Hakan (Penaltıdan) (Kırklarelispor), Dk. 8 Adem Çalık, Dk. 56 ve 68 Kemal, Dk. 85 Sinan (Tepecikspor)

Kırmızı kart: Dk. 80 Ferit (Tepecikspor)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.