Tepecikspor’da, Akdoğan dönemi bitti

Tepecikspor’da, Akdoğan dönemi bitti
Pazar günü Bugsaşspor’a kendi sahalarında kaybeden Büyükçekmece Tepecikspor’da bu mağlubiyet Teknik kadronun ilişiğinin kesilmesine neden oldu.

 Büyükçekmece Tepecikspor Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, Bugsaşspor maçı sonrası Teknik kadro ile bir araya gelerek yolların ayrılmasına karar verdiklerini söyledi. Bugsaşspor maçını tamamen teknik kadronun yanlış taktiğinden kaybettiklerinin altını çizen Eyüboğlu, Büyükçekmece Tepecikspor’un kendi sahasında birçok kez maç kaybettiğini fakat böyle aciz bir takım görünümü vererek maç kaybetmediğini söyledi.

Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Bugsaşspor mağlubiyeti tamamen teknik ekip hatasından kaynaklanmıştır. Sahada mücadele eden oyunculara benim söyleyecek bir sözüm olamaz. Kendilerine verilen taktiği aynen uyguladılar ve maçı kaybettiler. Eğer hocalarının dediklerini yapmazlarsa kenar yönetime büyük yanlış yapmış olacaklardı. Bizde yönetim olarak bu tespiti yaptık ve Teknik kadronun tamımı ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Teknik Direktör Tunahan Akdoğan, Yardımcı Antrenör ve kaleci Antrenörü ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Yeni hocamızla da bugün anlaşma sağlayıp takımla idmana çıkmalarını sağlayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.